Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Trudeau erkänner att han "attackerar dina grundläggande rättigheter"

"Även om vi angriper dina grundläggande rättigheter eller begränsar dina grundläggande rättigheter, och stadgan säger att det är fel, kommer vi ändå att göra det."

Varför sitter det här kräket inte i fängelse? En misslyckad stat? Legitimitetskris?

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska