Dr Mark Trozzi

La Quinta Columna | "De har märkt er som djur"

La Quinta Columna (Femte kolumnen) är en grupp som har forskat och publicerat mycket om nanoteknik i tvångsinjektioner och 5G. Här finns en två minuter lång video där de presenterar ett enkelt experiment med hjälp av en smarttelefon för att testa om det finns radiosignaler från nanotekniska apparater inom alla oss som lurades och tvingades till de falska och farliga injektionerna. Om det är tillförlitligt kan detta också vara ett enkelt verktyg för att upptäcka vilka personer som, trots att de tvingades till injektionerna, hade turen att få placebo.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska