Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

La Quinta Columna | "De har märkt er som djur"

La Quinta Columna (Femte kolumnen) är en grupp som har forskat och publicerat mycket om nanoteknik i tvångsinjektioner och 5G. Här finns en två minuter lång video där de presenterar ett enkelt experiment med hjälp av en smarttelefon för att testa om det finns radiosignaler från nanotekniska apparater inom alla oss som lurades och tvingades till de falska och farliga injektionerna. Om det är tillförlitligt kan detta också vara ett enkelt verktyg för att upptäcka vilka personer som, trots att de tvingades till injektionerna, hade turen att få placebo.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska