Dr Mark Trozzi

Injicerade fotbollsspelare blir maktlösa

Rumäniens främsta klubb avvisar "vaccinerade" spelare. Den brittiska legenden Matt Le Tissier söker svar.

1. Rumäniens främsta klubb avvisar "vaccinerade" spelare

Rumäniens mest kända fotbollslag, Steaua Bukarest, förbjuder "vaccinerade" spelare eftersom de är "maktlösa".

Gigi Becali

Den rumänska affärsmannen och klubbens ägare Gigi Becali har meddelat att Steaua Bukarest kommer att förbjuda alla spelare som är "vaccinerade" mot Covid-19 från att spela för klubben. Becali uppgav att spelare som vaccinerats mot coronavirus är "maktlösa".

I denna berättelse får vi också veta, vilket inte är särskilt överraskande, att Rumänien har några av Big Pharma/W.H.O.:s hantlangare i sin regering, precis som de vi har i Kanada, Australien, Österrike, Israel och nästan överallt. Dessa hantlangare spyr ut nonsens med stor auktoritet och avslutar sina meningar med utropstecken. De förbjuder också yttrandefrihet och åtalar forskare, läkare, sjuksköterskor, aktivister, lastbilschaufförer och alla som vågar uttrycka en motsatt åsikt. I Kanada skanderar dessa köttdockor "säkert och effektivt", samtidigt som de förföljer ärliga riktiga experter som säger något annat; och de kallar oss för "rasister".

Några av de kanadensiska experter som förföljs för att de inte håller med Trudeau-regimen

Den rumänska Nürnbergkodexen och Principer för Syracusa kränkande globalistiska marionetter i regeringen bemöter Becalis observation med detta: Vaccinerade fotbollsspelare förlorar INTE sin styrka efter att ha vaccinerats mot COVID-19! "

Vet de att människor har internet och ser sådana saker?

Eller så har Rumänien, precis som Kanada och USA, ett dominansröstningssystem, så de bryr sig inte om vad folket tycker. De är utsedda, inte valda.

2. Den brittiska legenden Le Tissier letar efter svar och får motstånd.

Den brittiska fotbollslegenden Matt Le Tissier talade vid World Council for Healths generalförsamling den 28 februari 2022. Han förklarade att han under sin 17-åriga professionella karriär aldrig sett spelare kollapsa, få hjärtattacker eller dö på planen. Sedan de påtvingade och tvingade covidinjektionerna har rullats ut faller fotbollsspelare som flugor. Tissier medger att han inte är läkare eller vetenskapsman och att han inte vet varför. Men hans sökande efter svar har mötts av olämpligt motstånd och ilska.

Le Tissier hade en imponerande fotbollskarriär. Här är tio av hans mest kända mål:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska