Samarbete mellan vetenskap och juridik på lördag klockan 14.00 EST

Medicinska och juridiska experter samarbetar. Bevis för att Covid-"vacciner" orsakar död och sjukdom.

Introduktion till detta evenemang

För de av oss som har gjort noggranna undersökningar under de senaste två åren är det svårt att tro att det finns någon debatt om tvångsinjektioner: de är varken säkra eller effektiva. De har orsakat fler dödsfall än vad alla vacciner mot alla sjukdomar tillsammans har gjort under trettio år tillsammans.

Men de stora läkemedelsbolagen och deras medhjälpare har till synes oändliga resurser, särskilt med tanke på de rekordvinster som de har gjort från sina brott och injektioner. De har infiltrerat regeringar och institutioner. De äger dinosauriemedia som fortfarande har en stor, om än krympande, publik.

Inte alla, men många domare tror på propagandan, och de skyddar sina positioner och sina inkomster genom att utan att ifrågasätta dem gå med på den globala kovidiska agendan. De inser inte att allt kommer att gå förlorat, inklusive deras bohag, deras frihet och deras egna familjers framtid om agendan inte stoppas.

Ja, det finns etiska vetenskapsmän, läkare, advokater, riktiga journalister och aktivister som har engagerat sig helt och hållet i sannings- och rättviserörelsen. Det finns dock många fler så kallade experter som är fega och slavar av pengar; de är lätta att köpa och/eller skrämma till att producera felaktig information och stödja agendan.

Så för varje hederlig etisk expert som talar sanning trots förföljelse och ekonomiska svårigheter kan det kriminella kovida företaget producera fem välbetalda "experter" som ljuger och bedrar.

Deras offentliga hjärntvätt och propagandanät är så omfattande att befolkningen håller fast vid rädslor och föreställningar som inte har något som helst stöd i den vetenskapliga verkligheten.

Domstolarnas uppgift är att tolka vad som är sant, tillämpa lagen lika för alla, skydda de mänskliga rättigheterna och garantera institutionell integritet. De senaste två åren sedan lanseringen av covid-19 har dock visat på extrema brister i rättssystemets funktioner.

Hur kan vi se till att domstolarna agerar på grundval av verkliga fakta, verklig vetenskap och verkliga uppgifter? Domare är i allmänhet inte vetenskapliga experter. Mellan motiverade sanningssägare och välfinansierade lögnare kan domstolarna finna sig i att titta på högar av studier och expertlistor som motsäger varandra. Ärliga experter, som gör sitt bästa och som står ut med yrkesmässigt och ekonomiskt förtryck, motarbetas av välbetalda, korrumperade men kvalificerade experter som har sålt sig eller druckit den konstiga kylan.    

Det sägs ofta att den allmänna opinionen har ett stort inflytande på domstolarnas beslut. Med den intensiva desinformation som pumpas ut av dinosauriemedia blir den allmänna opinionen ofta ytterligare ett hinder för sanningens överhöghet i vårt rättssystem.  

Vi är alltså välutrustade och har verklig kunskap, men kämpar ändå för att få domare och domstolar att erkänna och agera utifrån verkligheten.

Även när välrenommerade medicinska tidskrifter har köpts och betalats. De förtrycker riktig vetenskap och publicerar samtidigt skräpvetenskap som stöder den globala kovida agendan. Dessa gamla tidskrifter, liksom många andra institutioner, har förlorat sin trovärdighet.

Vi står alltså inför utmaningen att inte bara ta reda på vad som är sant, utan också att ge denna sanning den vikt den förtjänar för att vägleda beslutsfattandet i ett fungerande rättssystem.

Det är en ära för mig att vara en aktiv kärnmedlem i World Council for Healths kommitté för juridisk aktivism. I vårt uppdrag ingår att främja de rättsliga fronterna, varigenom vetenskap, juridik och aktivism möts för att skapa rättvisa, återställa mänskliga rättigheter och styra en human offentlig politik som bygger på verkligheten.

I detta syfte håller vi ett mycket viktigt evenemang: den första konferensen om förståelse av vaccinorsakssamband. Konferensen samlar jurister, läkare, forskare och intresseorganisationer. Vetenskapliga och juridiska experter arbetar tillsammans: vårt mål är att stärka verkligheten och få slut på bedrägerierna i våra domstolar och i vår värld.   

Var med och dela med dig av denna inbjudan till denna djupdykning i Att förstå orsakssamband med vaccin. Lördag den 5 novemberth med start kl. 10.00 EST (Toronto). { 15.00 GMT. 17.00 CAT. 20:30 IST}

Kolla in deltagarna! Du kommer att känna igen många toppexperter inom medicin, vetenskap, juridik och försvar. Det finns ett bättre sätt, och vi skapar det tillsammans!


 

Detaljer

Värd och moderator: Shabnam Palesa Mohamed

Presentatörer och moderatorer: Michael Alexander, Dr Mark Trozzi, Charles Kovess, Megha Verma.

Högtalare

Medicinsk

Uppgifter och påverkansarbete

Vetenskap och handling

Lag och rättigheter:

Dr Ryan Cole

Shabnam Palesa Mohamed - SA VAERS

Dr Jessica Rose

Adv. Sabelo Sibanda

Dr. EV Rapiti

Ten Kuntz - Vaccine Choice Canada

Dr Rob Verkerk

Dr Herman Edeling

Prof. Arne Burkhart

Avital Livney - Projektet vittnesmål

Deanna McCleod

Adv. Dipali Ojha

Dr. Shankara Chetty

   

Viktiga länkar:

#UVCkonferens #CausationIsKey #S SupportTheVictims #WorldCouncilForHealth

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska