Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

FDA Dr Rubin erkänner att experimentella vaccinationsmetoder inte är säkra

10-26-2021 FDA godkände injektion av barn 5-11 år. Dr Rubin erkänner chockerande nog att det är experimentellt och att "vaccinet" är okänt, men kräver ändå godkännande.

Den 26 oktober 2021 sammanträdde FDA för att diskutera godkännandet av Pfizer Covid Injection för barn. En av de röstande FDA-medlemmarna, Dr Eric Rubin, sade: "Vi kommer aldrig att få veta hur säkert vaccinet är om vi inte börjar ge det. Det är bara så det går till... Jag tycker att vi bör rösta för att godkänna det". och det gjorde de.

Här finns en 47 sekunder lång inspelning av FDA:s dr Rubin som säger detta på mötet. Vi håller med om videokällans musikaliska utspel, och vi förstår hur Dr Rubin och FDA gjorde kriterierna för hans kanal som heter "Bullshit Man".

Trots Dr. Rubins erkännande var panelens beslut enhälligt, med en nedlagd röst, för att formellt rekommendera Pfizers Covid-19-vaccin för barn i åldern 5-11 år enligt det nuvarande tillståndet för akut användning.

De valde visserligen att experimentera med barnens liv, i stor skala. De gjorde detta trots att barn har statistiska noll risk för allvarlig sjukdom eller dödsfall på grund av covid. Livsmedelsverket, liksom andra, kände redan till rekordartade dödsfall och skador som orsakas av dessa injektioner. Därför anklagar vi dem med rätta för att rösta för barnoffer.  Den som fortfarande litar på regeringen när det gäller deras hälsa och barnens liv har inte varit uppmärksam.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska