FDA Dr Rubin erkänner att experimentella vaccinationsmetoder inte är säkra

10-26-2021 FDA godkände injektion av barn 5-11 år. Dr Rubin erkänner chockerande nog att det är experimentellt och att "vaccinet" är okänt, men kräver ändå godkännande.

Den 26 oktober 2021 sammanträdde FDA för att diskutera godkännandet av Pfizer Covid Injection för barn. En av de röstande FDA-medlemmarna, Dr Eric Rubin, sade: "Vi kommer aldrig att få veta hur säkert vaccinet är om vi inte börjar ge det. Det är bara så det går till... Jag tycker att vi bör rösta för att godkänna det". och det gjorde de.

Här finns en 47 sekunder lång inspelning av FDA:s dr Rubin som säger detta på mötet. Vi håller med om videokällans musikaliska utspel, och vi förstår hur Dr Rubin och FDA gjorde kriterierna för hans kanal som heter "Bullshit Man".

Trots Dr. Rubins erkännande var panelens beslut enhälligt, med en nedlagd röst, för att formellt rekommendera Pfizers Covid-19-vaccin för barn i åldern 5-11 år enligt det nuvarande tillståndet för akut användning.

De valde visserligen att experimentera med barnens liv, i stor skala. De gjorde detta trots att barn har statistiska noll risk för allvarlig sjukdom eller dödsfall på grund av covid. Livsmedelsverket, liksom andra, kände redan till rekordartade dödsfall och skador som orsakas av dessa injektioner. Därför anklagar vi dem med rätta för att rösta för barnoffer.  Den som fortfarande litar på regeringen när det gäller deras hälsa och barnens liv har inte varit uppmärksam.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska