Exceptionell CCCA-analys visar att covid-sprutor är dödliga

Introduktion

Den 21 december delade vi med oss av Pfizers första rapport om tre månaders klinisk prövning, tillsammans med Dr Trozzis korta kommentarer och Dr Nagases diskussion omn. CCCA har gjort ett bra jobb med att kamma igenom artikeln. Säkerhet och effekt av BNT162b2 mRNA Covid-19-vaccinetsom publicerades i New England Journal of Medicine den 31 december 2020.  

Vetenskapsmännen och läkarna på CCCA avslöjar och förklarar många chockerande detaljer, i den här artikeln och den här utmärkta videon på 39 minuter:

Om CCCA

CCCA är en allians av mer än 500 oberoende kanadensiska läkare, vetenskapsmän och sjukvårdspersonal som arbetar för att tillhandahålla högkvalitativ och balanserad evidensbaserad information till den kanadensiska allmänheten om COVID-19 så att sjukhusinläggningar kan minskas, liv räddas och vårt land kan återställas på ett säkert sätt så snabbt som möjligt.

The CCCA har många bra resurser för att hjälpa dig. Deras forskning och arbete pågår ständigt. CCCA är en pålitlig kanadensisk tillgång. värt att ansluta sig till och stödja.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska