WHO:s direktör Dr Tedros erkänner att boosters dödar barn

WHO står högst upp på listan över korrupta organisationer som man inte kan lita på. Den bör avvecklas och många av de personer som arbetar där bör arresteras och åtalas. WHO har förlorat all trovärdighet eller legitimitet.

I dag har vi ett 35 sekunder långt klipp där WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus erkänner att "vissa länder använder boosters för att döda barn". Följande utdrag är från WHO:s hybridpresskonferens med journalister från Palais des Nations i Genève som hölls den 20 december 2021.

Under tiden, vid det trovärdiga WCH

Å andra sidan, i nyheterna om en etisk och legitim internationell hälsoorganisation, kan du notera att måndagens veckovisa möte i Världshälsorådet för hälsa inte hålls idag (27 december 2021) på grund av helgdagarna. Nästa möte i WCH:s generalförsamling kommer att hållas nästa måndag den 3 januari 2021 kl. 14.00 EST.  

I dag kan vi dela med oss av videon från en fantastisk rapport från förra veckans möte. Den handlar om Pfizers eget erkännande att deras injektioner lemlästar och dödar. Dr Deanna McLeod från Canadian Covid Care Alliance delade med sig av CCCA:s analys av resultaten från Pfizers sexmånadersstudie. Här är Dr McCleods utmärkta, lättförståeliga analys av Pfizer-studien. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/deanna-mcleod-evidence-analysis-pfizer/

Vi diskuterade dessa chockerande resultat från Pfizers egen studie förra veckan. Den visade att 31% av de injicerade försökspersonerna var skadade, varav 3% dog. https://drtrozzi.org/2021/12/21/dr-nagase-exposes-pfizer-criminal-canadian-officials-child-sacrifice-and-more/

Det är så rätt att Världshälsorådet förklarade att injektioner är kriminella och krävde ett omedelbart stopp för injektionskampanjerna runt om i världen. https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Tack till många av er som redan har vidtagit åtgärder genom att skicka och överlämna WCH:s förklaring om att upphöra och avstå. Ni gör skillnad, ni kräver att brotten ska upphöra och ni gör de skyldiga uppmärksamma överallt. Vi ser resultat och har goda nyheter om rättvisa att dela med oss av under de kommande dagarna.

Fortsätt att agera för att få slut på dödandet genom att skicka och delge de brådskande föreläggandena om att upphöra och avstå till regeringar, institutioner, sjukhus, kliniker, läkare, sjuksköterskor, skolor, universitet, arbetsgivare eller andra organisationer som främjar eller tvingar fram de dödliga covidinjektionerna. Tillsammans sätter vi ner fötterna. Det är dags att sätta stopp för dessa våldsamma brott mot mänskligheten och tillsammans skipa rättvisa.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska