Omicron-varianten

Transkript

Det finns tre huvudsakliga källor till varianter som vi måste ta hänsyn till.

Den första källan till varianter förekommer i en frisk normalbefolkning utan några av de låsta enheterna och tvångsinjektionerna. Dessa populationer utvecklar flockimmunitet, viruset blir mer smittsamt men mindre skadligt, vilket innebär att det sprids genom populationen och orsakar allt mindre sjukdom, befolkningen blir immun och viruset förenas med miljontals andra som lever fredligt i vårt biome.

Den andra En källa till varianter uppstår när man inför massanvändning av ett "läckande" vaccin på befolkningar. Det är precis vad som har gjorts i större delen av världen. De påtvingade covid 19-injektionerna är komplicerade och skadliga på många sätt. Ett sätt är att de utlöser produktion av mycket selektiva antikroppar mot endast coronavirusets spikprotein. Dessa ineffektiva antikroppar stoppar inte sjukdomen eller överföringen, utan utövar snarare ett evolutionärt tryck på de coronavirus som finns i injektionsoffren att modifiera sitt spikprotein så att de kan kringgå antikropparna mot spikproteinet. Detta är sannolikt vad omikronvarianten är. Det är en SARS C0V2-variant med 32 genetiska mutationer eller förändringar av dess spikprotein. Den är troligen resultatet av coronavirusets utveckling inom kraftigt covidinjicerade populationer.

 
Omicron har sannolikt inte sitt ursprung i Afrika, utan upptäcktes först i Sverige och Israel. Afrika är den världsdel där det injiceras minst med uppskattningsvis endast 6% av befolkningen har tvingats eller tvingats till injektioner. Det är därför ingen överraskning för hederliga experter på området att Afrika har betydligt färre sjukdomar och dödsfall på grund av covid än resten av världen.

Källa 1 & 2

Den 12 november 2021 Dr Geert Vanden Bosche PhD talade vid Världshälsorådets multinationella generalförsamling. Den 17 november 2021 Han talade till globala experter på kovider vid det afrikanska hälsotoppmötet.

Dr Vanden Bossche vädjade till den afrikanska kontinenten att vägra ta emot injektioner av kovider så att mänskligheten skulle få en stor befolkning med intakta immunsystem som kunde utveckla och upprätthålla en naturlig flockimmunitet, vilket skulle garantera mänsklighetens överlevnad. Han anser att de länder och kontinenter som injicerats kraftigt redan är i stor fara.

Den 26 november förklarade WHO att Omicron eller "variant B.1.1.529" är en variant som ger anledning till oro. Det hävdades att den hade sitt ursprung i Afrika. Ökade påtryckningar för att injicera det afrikanska folket lanserades. Samtidigt trappades de destruktiva inlåsningarna och kränkningarna av de mänskliga rättigheterna mot bedragna och skrämda befolkningar upp igen av de regeringar runt om i världen som är ockuperade och vilseledda av covid-agenter.

Den tredje källan till varianter är laboratorier. Det ursprungliga SARS C0V2-viruset var en produkt av forskning för att öka funktionaliteten, som till stor del utfördes på bekostnad av de medborgare och skattebetalare som också skulle bli dess offer: vi alla. https://rumble.com/vq6emy-prosecuting-those-behind-covid-mass-murder-david-martin-phd-explains.html 

De brottslingar och fiender till mänskligheten som har iscensatt skapandet av konstgjorda virus för att skada och manipulera oss är fortfarande på fri fot. Anthony Fauci, Bill Gates och deras många medbrottslingar har tyvärr ännu inte arresterats eller stoppats med alla rimliga medel. Så vi måste alltid komma ihåg att dessa rovdjur har stulit och spenderat miljarder dollar på utveckling av biologiska vapen. Så länge de är fria och på fri fot löper vi risken att de släpper ut alla möjliga varianter och andra biologiska vapen.

Mitt primära intryck är att de påtvingade "vaccin"-injektionerna med covid-19 fungerar som planerat, i samverkan med SARS CoV2-viruset som covid-kriminella släppte ut i slutet av 2019. De avsedda syftena med injektionerna" verkar vara att skapa död, sjukdom och att tillhandahålla en infekterad och immunologiskt skadad befolkning inom vilken allt farligare coronavirus kommer att utvecklas, samtidigt som man blockerar den naturliga flockimmuniteten som är den enkla naturliga vägen ut ur detta massiva covid-fångläger. De behöver inte släppa ut fler farliga virus; genom tvångsinjektioner kan de stimulera deras utveckling inom offren.

De bästa åtgärder som vi kan vidta just nu är för det första att stoppa alla covidinjektioner överallt, för det andra att arrestera eller eliminera nätverket av kriminella och fiender till de personer som driver denna verksamhet och säkra viralvinsten i funktionslaboratorierna, för det tredje att göra säkra, effektiva och tidiga behandlingar och förebyggande åtgärder tillgängliga för alla som behöver dem, samtidigt som man återgår till traditionella metoder för smittsamma sjukdomar som innebär att endast de sjuka sätts i karantän och att man stödjer frivilligt extra försiktighetsåtgärder för utsatta personer, och för det fjärde, att upphöra med alla kränkningar av de mänskliga rättigheterna och meningslösa mandat, som t.ex. munkorgar för ansiktet, inlåsning, antisocial distansering etc., och för det femte att utbilda och uppmuntra allmänheten att använda metoder för att optimera våra immunsystem.

Rekommenderad läsning

Jag rekommenderar starkt att du läser den:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska