Vad händer när läkare "bara följer order"?

Introduktion

Tack till Ezra Levant för denna korta genomgång av eugenikens historia, våldsamma medicinska experiment, Josef Mengele, nazisterna, Nürnbergrättegångarna och kodexen samt College of Physicians of Surgeons of Ontario's nuvarande roll som djärva medbrottslingar till de blodiga brotten mot mänskligheten. CPSO sätter munkavle på och underkastar sig de flesta läkarna och gör dem delaktiga i deras brott, samtidigt som de attackerar de få läkare som upprätthåller vår etik och våra eder.

Dinosaur-medias bevakning

Under tiden finns här en del av den statliga, dinosauriemedias bevakning av samma läkare. De får era skattepengar och bidrar därmed till att upphäva de mänskliga rättigheterna genom att hålla kanadensarna missinformerade och förvirrade:

Nürnbergkodexen

Under andra världskriget utförde nazisterna fruktansvärd tortyr och mutationer som de kallade "medicinska experiment" på fängslade grupper, framför allt judar. Efter kriget arbetade internationella grupper för att undvika sådana experimentella övergrepp på människor i framtiden. Mot bakgrund av de fruktansvärda bevis som granskades av domstolen under The Doctor's Trial 1947 antogs en uppsättning forskningsetiska principer för experiment på människor av läkarkåren och blev kända som Nürnbergkodexen. Det förklarades att medicinska och mänskliga experiment måste följa vissa grundläggande principer för att uppfylla moraliska, etiska och rättsliga begrepp.

De tio principerna i koden finns i avsnittet "Tillåtna medicinska experiment" i domen.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska