Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Ouders waarschuwen, kinderen redden

Help er alstublieft voor zorgen dat alle ouders deze 1 minuut durende waarschuwing van de Wereldgezondheidsraad voor ouders van baby's en kleine kinderen ontvangen.

Het is bizar en verontrustend dat instanties over de hele wereld doorgaan met het inspuiten van gevaarlijke genetische experimenten bij kleine kinderen, voor wie covid-19 geen enkel ernstig risico inhoudt. Help alstublieft deze ramp te beperken door deze korte boodschap aan ouders overal te geven. Hier is het in het Engels, Spaans en Duits, plus links naar het bericht in meer talen en voor meer landen.

Maak alstublieft gebruik van de middelen op de Wereldraad voor Gezondheid en help ons werk te ondersteunen. Help de verwaarloosde personen die door de gedwongen en afgedwongen injecties gewond zijn geraakt door deze ontgiftingsgids te delen: https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Help de angst en verwarring rond covid-19 infecties te verlichten met deze thuisbehandelingsgids: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guide/

om te leren over de gevaarlijke verkeerd voorgestelde covid-19 injecties:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands