Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Big Pharma's Future Deel 5 | Dr Rob Verkerk

Tien grote redenen waarom dit het begin van het einde is voor "Big Pharma".

Van de Better Way conferentie op 17 september in Wenen, Oostenrijk. Deze werd georganiseerd door We laten onze gezichten zien en mede gesponsord door de Wereldraad voor Gezondheid.

Over de video

Dit is de laatste aflevering van de vijfdelige Weense serie over wat de toekomst van "big pharma" zou moeten zijn. Dr. Rob Verkerk is de oprichter van ANH International. Al veertig jaar doet hij onderzoek naar en bevordert hij natuurlijke gezondheid en duurzame ecosystemen. In dat proces heeft hij de corruptie en destructiviteit van zowel de pesticide- als de farmaceutische industrie ervaren en bestreden.

De presentatie van Dr. Verkerk is rijk aan welverdiende inzichten in de biologie, het bedrijfsleven, fraude en corruptie. Big pharma werkt samen met kleine biotech bedrijven en controleert veel politici en bureaucraten. Zij gebruiken de mensheid als proefkonijnen, en gaan zelfs zo ver dat de huidige genmodificerende covid-19 injecties verkeerd worden voorgesteld als "vaccins" en aan de wereldbevolking worden opgedrongen.

Dr. Verkerk legt uit hoe big pharma is: ziektegericht; corrupt, frauduleus en crimineel; bedrieglijk; duur; ineffectief; gevaarlijk; vreemd en in strijd met de natuur; vervuilend; onrechtmatig; en ontkrachtend.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands