De toekomst van Big Pharma Deel 4 | Dr Geert Vanden Bossche

Het effect van massale vaccinatie op het versterken van het SARS C0V2-virus

Hier is het volgende deel van de vijfdelige Weense serie over wat de toekomst van "big pharma" zou moeten zijn. Dr. Geert Vanden Bossche is een wereldberoemd expert in immunologie en vaccinologie. De toepassing van massale vaccinatie heeft diepgaande en gevaarlijke gevolgen voor de evolutie van een actief virus. Terwijl de covid-19 "vaccins" rechtstreeks mensen kwetsen en doden, helpt de massale vaccinatie ook het SARS C0V2 te evolueren en een langdurig en toenemend gevaar te vormen, vooral voor de meest geïnjecteerde mensen. Dit is slechts één van de gevaarlijke gevolgen van de massale covid-inenting die Dr. Vanden Bossche uitlegt. De massale covid-injectiecampagnes zijn in het beste geval roekeloos.

Dr. Vanden Bossche besluit met een voorspelling van wat ons te wachten staat en adviezen om te overleven.

De Better Way-evenementen van 15 tot en met 19 september 2022 in Wenen, Oostenrijk, werden georganiseerd door We laten onze gezichten zien en mede gesponsord door de Wereldraad voor Gezondheid.

Aanbevolen materiaal

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands