Dr. Aseem Malhotra | Stop de Schoten! WCH Persconferentie

Nieuwe peer-reviewed paper van Dr Aseem Malhotra roept op tot onmiddellijke en "volledige opschorting" van Covid-19 "vaccins".

Dr. Aseem Malhotra is een beroemd cardioloog uit het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft de veiligheid van traditionele vaccins nooit in twijfel getrokken. Hij was aanvankelijk een groot voorstander van de uitrol van de covid "vaccins". Hij nam begin 2021 injecties van Pfizer en promootte ze op de nationale televisie in het VK.

Kort na de covid-injecties kreeg de zeer fitte vader van dokter Malhotra een hartaanval en stierf. Dat was voor Dr. Malhotra de aanleiding om zich te verdiepen in de wetenschap en de gang van zaken rond de covid-injecties. Na 9 maanden van diepgaand onderzoek produceerde hij een tweedelig wetenschappelijk artikel getiteld: Het genezen van de pandemie van verkeerde informatie over COVID-19 mRNA-vaccins door echte, op bewijs gebaseerde geneeskundeonderdelen een en twee. Deze artikelen zijn nu peer reviewed en werden 2 dagen geleden op 26 september 2022 gepubliceerd in het Journal of Insulin Resistance.

Gisteren hield de Wereldgezondheidsraad een persconferentie in Londen, onder leiding van Dr. Tess Lawrie. Dr. Malhotra presenteerde zijn onderzoek en inzichten met betrekking tot de mRNA-injecties. Zijn gegevensanalyse snijdt door de fraude en verkeerde voorstelling van zaken van de industrie heen en toont aan dat de injecties in het beste geval een minuscuul kortstondig voordeel hebben, terwijl de sterfte en schade die ermee gepaard gaan ongekend zijn. Dr. Malhotra onthult ook de diepe corruptie binnen de medische en overheidssector die de goedkeuring, promotie en zelfs het verplicht stellen van deze dodelijke injecties mogelijk heeft gemaakt.  

Na Dr. Malhotra kwam onze favoriete Amerikaanse patholoog Dr. Ryan Cole het podium op via een videoverbinding en deelde moleculaire en filosofische inzichten, alsmede microscopische beelden van beschadigde weefsels en organen die bij autopsies van slachtoffers van gedwongen "vaccins" aan het licht kwamen.

Hier is de video van de persconferentie met tijdstempels en beide delen van het artikel van Dr. Malhotra.

27 september 2022 Londen UK WCH Persconferentie met Dr Aseem Malhotra, Dr Ryan Cole en Dr Tess Lawrie.

Tijdstempels:

0:00:00 – 0:11:15 | Wachten om te beginnen

0:11:15 – 0:13:40 | Inleiding door Dr. Tess Lawrie, medeoprichter van de Wereld Gezondheidsraad.

0:13:40 – 1:22:00 | Dr. Aseem Malhotra MD

1:25:30 – 1:57:20 | VS Patholoog Dr. Ryan Cole MD

1:57:20 – 2:06:00 | Dr. Tess Lawrie deelt meer relevante inzichten in het institutionele falen dat recordwinsten heeft opgeleverd voor de grote farmaceutische bedrijven en recordschade en -sterfte heeft veroorzaakt bij gewone mensen. De World Council For Health staat volledig achter de oproep van Dr Malhotra en Dr Cole om de covid-19 genetische injecties op te schorten en terug te roepen.

2:06:00 -2:37:10 | V en A

Het genezen van de pandemie van verkeerde informatie over COVID-19 mRNA-vaccins door echte, op bewijs gebaseerde geneeskunde

Afdrukbare PDF's:

Dr. Trozzi's waarschuwing van 4 juni 2021 Covid "Vaccin"; Hoe gevaarlijk zijn ze?

Over de hele wereld hebben ziekte en dood het begin gevolgd van de injectiecampagnes met "vaccins". Zoals we zullen onderzoeken, lijken veel van de vroege bijwerkingen van de injecties op covid en worden ze gerapporteerd als meer gevallen van covid. Dit is niet verrassend, aangezien de afgelopen anderhalf jaar sterfgevallen door vele oorzaken verkeerd zijn voorgesteld aan het publiek als sterfgevallen door covid, om de vele facetten van de criminele covid-onderneming, waaronder de injecties, te handhaven.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands