Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Criminelen vermoorden nog steeds baby's

Uit rechtbankdocumenten van Pfizer blijkt dat 451T van de zwangere vrouwen hun baby verloren.

Het is moeilijk te geloven dat medische regelgevers zoals het College of Physicians and Surgeons of Ontario onder leiding van Dr Nancy Whitmore, niet alleen weigeren op te roepen tot een stopzetting van deze injecties, maar dat zij elke arts in Ontario onderzoeken en vervolgen die ook maar een medische vrijstelling voorschrijft, zelfs voor een zwangere vrouw. Pfizer probeerde dit te verbergen en ging door met het doden, hoewel ze het zeker wisten; het komt uit hun eigen onderzoek. Bekijk deze 2 minuten durende reportage.

Hier is meer materiaal over de huidige aanval op vrouwen, ongeboren kinderen, en onze vruchtbaarheid:

Met dank aan het echte journalistiek team van The Canadian Independent voor deze video en dit ondersteunende materiaal.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands