Dr. Paul Alexander: Gevaar en falen van de covid "vaccins"

Covid "vaccins" drijven meer besmettelijke varianten aan & mogelijk een dodelijke - Dr Paul Alexander, PhD met Bright Light News.

Dr. Paul Alexander, PhD

Dank u. Helder Light Nieuws voor dit uitstekende nieuwe interview met covid waarheidsicoon Dr Paul Alexander PhD. Dr Alexander legt de covid wetenschap uit zodat we het allemaal kunnen begrijpen. Luister en deel alstublieft zijn waarschuwingen over de verwoestende gevolgen van het voortzetten van deze injecties.

Dr Alexander heeft grote offers gebracht, om ons allen te informeren en te beschermen. Steun en profiteer van zijn werk op zijn websiteen deelvakrekening.

Terwijl Trudeau's door belastingen gefinancierde propagandamachine ons verwart en misleidt, Bright Lite Nieuws voorziet Canadezen van echte onderzoeksjournalistiek. Steun hun werk en deel het.

Pfizer probeerde Dr Paul Alexander te kopen

Alexander heeft onlangs een tekenbonus van $1 miljoen en een salaris van $50.000/maand bij Pfizer - in feite een spreekverbod - afgewezen om de leiding te blijven nemen in de strijd voor het herstel van onze vrijheden. Nadat hij aan de zijde van het Ottawa Vrijheidskonvooi heeft gevochten, is hij omarmd door het Amerikaanse konvooi dat op de snelweg van Maryland geparkeerd staat.

In dit explosieve interview komt u te weten waarom hij de belachelijke betaaldag van Pfizer afwees, wat de laatste stand van de wetenschap is over Covid-19-vaccins en hoe ze tot meer varianten leiden, waaronder een potentieel dodelijke variant, en waarom hij alles op het spel zet om voor de democratie te vechten namens vrijdenkende burgers.

Andere onderwerpen zijn:

  • Covid-19-vaccins - ontwikkeld voor de oorspronkelijke Alpha-stam en dus onbruikbaar tegen Omicron - zijn niet-steriliserend (stoppen de replicatie niet) en drijven meer besmettelijke varianten aan
  • de volledig "gevaccineerden" raken veel meer besmet dan de "ongevaccineerden" en verspreiden Covid-19 op zeer snelle wijze onder de "ongevaccineerden"
  • Het blijven gebruiken van "deze niet-steriliserende, suboptimale vaccins" zal alleen maar leiden tot het ontstaan van "variant na variant na variant [en] meer besmettelijke varianten" en zou het ontstaan kunnen inhouden van "een dodelijke, pathogene variant," die "de mensheid zou kunnen verwoesten". Dit is het onderwerp van een van mijn lezingen, getiteld Synergistisch Biowapen vanaf 12 december 2021 op het Braziliaanse Wereldcongres dat wordt georganiseerd door Medicos Pela Vida Covid-19.
  • Covid-19 vaccins zijn waarschijnlijk schadelijk voor het aangeboren immuunsysteem van het lichaam (eerste verdedigingslinie)

Bezoek Dr. Alexander's website en het subpakket (palexander.substack.com) voor uitstekende, baanbrekende gegevens over Covid en vaccins, en om zijn belangrijke werk te steunen.

Help alstublieft het werk van Bright Light News te steunen en te verspreiden. https://www.brightlightnews.com/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands