Dr. Mark Trozzi

Dr Yuval Noah Harari: "Hackable Animals"

"Mensen zijn nu hackbare dieren" - Dr Yuval Noah Harari, top adviseur van Klaus Schwab

Ontmoet Dr Yuval Noah Harari. U kent hem misschien niet, maar hij is momenteel zeer invloedrijk in uw en mijn leven. Hij spreekt rustig, maar zegt een aantal zeer ongewone dingen.

Zijn gedachten en plannen zijn gebaseerd op extreme high-tech inter-facing van computer AI met onze lichamen en geesten; zijn toespraak is zeer academisch van karakter; toch bespeur ik voor mij in zijn bedoelingen zeer bijzondere spirituele en mythologische archetypen. Yuval Noah Harari's website (www.ynharari.com momenteel geen antwoord) beschrijft hem als een Israëlische publieke intellectueel, historicus en professor aan het Departement Geschiedenis van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Hij is een toegewijd trans-humanist en een topadviseur van Klaus Schwab.

WEF & WHO hebben een crisisalliantie opgericht

Klaus Schwab en de WEF zijn geallieerd en verbonden met Tedros Adhanom Ghebreyesus en de WHO.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) loopt voorop wat de medische kant van de COVID-19-pandemie betreft, en het Economisch Wereldforum (WEF) loopt voorop bij het ontwerpen van hoe onze samenleving eruit zal zien in het tijdperk na de COVID-19-pandemie. 

Sommigen zouden kunnen zeggen dat de WHO de "Covid Pandemic" beheert, terwijl het WEF ervan profiteert om Schwab's "Great Reset" te verwezenlijken.

Schwab verklaarde: "De pandemie biedt een zeldzame, maar kleine kans om na te denken over onze wereld, deze opnieuw te bekijken en opnieuw in te stellen".

Klaus Schwab en het WEF hebben speciale connecties met en grote invloed op regeringen over de hele wereld, met name Canada.

Dr. Yuval Noah Harari, die topadviseur is van Klaus Schwab, heeft dus veel invloed op het regeringsbeleid in de hele wereld, ook in Canada. Hij is een centraal intellect in het sturen van de versie van de toekomst die momenteel wordt uitgerold en aan ons wordt opgelegd door diegenen die vaak de "Globale of Davos Elite" worden genoemd.

Wie zijn de Elite van Davos?

Davos werd in 1971 in Genève (Zwitserland) opgericht als een "onafhankelijke, onpartijdige en niet aan speciale belangen gebonden" organisatie zonder winstoogmerk. De oprichter is Klaus M. Schwab, een professor aan de universiteit van Genève, die aanvankelijk 444 leidinggevenden van Europese bedrijven uitnodigde voor een bijeenkomst over corporate governance in het congrescentrum van Davos. Sindsdien is Davos de informele naam van de jaarlijkse vierdaagse conferentie die door het Economisch Wereldforum in Davos-Klosters, Zwitserland, wordt gehouden.

Hier krijgt u toegang tot de vertrouwelijke lijst van iedereen die het 2020 Wereld Economisch Forum in Davos bijwoont. Linker knop voor downloadbaar PDF-document met de lijst. Rechter knop voor doorzoekbare database, op naam, functie, titel, of land.

Nu, voor het hoofdgebeuren:

Dr. Yuval Noah Harari bevindt zich duidelijk in het hart van de visie en strategie van de wereldwijde "Davos-Elite", het WEF, de WHO en de huidige bezetters van de meeste regeringen in de wereld. Horen en zien wat zij denken, geeft ieder van ons de kans om met volledige instemming te beslissen of hun visies en plannen voor onze toekomst ons bevallen; of dat we er iets heel anders van gaan maken, zoals  Dr Shiva's visiebijvoorbeeld, dat "wij de wederopstanding van het echte zijn".

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands

Klaus Schwab

Klaus Martin Schwab is een Duits ingenieur en econoom. In 1971 stichtte hij wat zou uitgroeien tot de Wereld Economisch Forum, waar hij momenteel als uitvoerend voorzitter fungeert. Het WEF en Klaus Schwab hebben in juni 2020 het Great Reset-initiatief gelanceerd. IN relatie tot covid-19 en deze "Grote Reset" Schwab verklaarde: "De pandemie biedt een zeldzame, maar kleine kans om na te denken over onze wereld, deze opnieuw te bekijken en opnieuw in te stellen".