Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Trucker Freedom Rally. Geschiedenis in de maak. Trudeau verstopt

Dr Francis Christian en andere vrijheidsstrijders brengen verslag uit van de frontlinies in Ottawa

Inleiding

Terwijl Canadezen van alle kleuren en strepen zich aansluiten bij de vrijheidsbijeenkomst van onze truckers, twittert de meester van het zwarte gezicht en veteraan groper, Trudeau, vanuit zijn schuilplaats. Trudeau maakt typische "racisten" beschuldigingen van de duidelijk gemengde rassen menigte. Trudeau tweet vervolgens zijn Black History Month boodschap in een poging om af te leiden van de grootste bijeenkomst in de Canadese geschiedenis; een bijeenkomst tegen zijn covid tirannie en misdaden.

De covid-agenda brokkelt af, Canadezen worden wakker en eisen ons land weer op. De covid tirannen en vlees marionetten zijn op de vlucht voor de tsunami van waarheid en gerechtigheid die hun kant op komt.

Quebec ziet af van zijn plan om de niet-geïnjecteerden te belasten.

Het instrument van de globalisten: Eric O'Toole is uit het leiderschap van de Conservatieve Partij gezet.  

Vele duizenden Canadezen hebben strafvervolging geëist tegen Trudeau, en andere daders van de misdaden tegen de menselijkheid. We bidden dat de RCMP haar werk doet, en dat Trudeau nu of zo snel mogelijk in hechtenis wordt genomen. De wet geldt voor iedereen.

Dr Francis Christian is diep geïntegreerd in de frontlinie, evenals vele goede dingen die achter de schermen gebeuren. Hier is Dr Christian's Dispatch from the Front Line exclusief voor The Trozzi Report. Dank u, Dr Christian.   

Het bericht van vandaag bevat ook geweldige foto's, en korte boodschappen van andere leiders in de covid waarheidsbeweging, waaronder Dr Hodkinson, Dr Dube, Dr Alexander, en Didi Vergados

Dr Francis Christian Dispatches from Ottawa - Exclusief voor het Trozzi Report

Dr Francis Christian: 2 februari 2022.

Dit is een wonderbaarlijke tijd voor Canada, voor de mensheid, voor al onze geschenken en al onze toekomst. Onze geweldige Truckers for Freedom hebben een beweging op gang gebracht voor vrijheid, vrijheid, waarheid, "van het volk, voor het volk, door het volk" - een beweging voor Canada; een roep om vrijheid die over de hele wereld weerklinkt.

Mijn dierbare vriend Dr. Mark Trozzi heeft letterlijk tranen van vreugde en hoop gehuild voor Canada, voor de wereld - ik ook. Mark is een machtig strijder geweest tegen het juk van tirannie dat de afgelopen twee jaar zwaar op de nek van ons volk heeft gedrukt. Dank je, Mark - en de hele mensheid dankt je.

Ik heb me in lange tijd niet hoopvoller gevoeld voor Canada. In de straten van Ottawa en in het hele land zingen mensen van alle rangen en standen, jong en oud, van alle achtergronden, uit alle steden en dorpen van dit land... een nieuw lied van vrijheid en zij slaan angst in het hart van de tirannie.

Zoals mijn goede vriend, de briljante politiek strateeg Josh Twigg, me al opmerkte, hebben onze geweldige Truckers for Freedom al een belangrijke overwinning behaald, door de Conservatieve partij te breken - de partij staat op het punt een andere tiran, haar leider, Erin O'Toole, omver te werpen.

Overal in deze stad, in deze magische tijd, bedanken en applaudisseren mensen voor onze geweldige truckers - ze delen voedsel uit, bieden hulp aan, laten de truckers de dankbaarheid van een dankbare natie, een dankbare wereld zien en voelen.

En de muren van het fragiele fort van tirannie brokkelen af. Justin Trudeau is ondergedoken. Zijn regering is aan het spartelen. De Conservatieve partij zal binnenkort een nieuwe leider hebben. Paniekerige provinciale regeringen kondigen het einde aan van vele onderdrukkende en tirannieke provinciale "vaccin mandaten" en regels.

Lof en glorie zij God alleen!!!

Een glorieuze tijd om te leven.

Dr. F. Christian FRCSEd, FRCSC

Chirurg, historicus, Dichter

Erin O'Toole gedwongen als leider van de Conservatieven

O'Toole is uit zijn positie als leider van de Conservatieve Partij gezet. Laten we bidden dat dit een einde maakt aan de rol van de partij als gecontroleerde oppositie. Voor meer informatie over deze ontwikkeling, hier is een verwijzing: https://thepostmillennial.com/breaking-erin-otoole-forced-out-as-conservative-leader

Premier van Quebec laat 'belasting zonder vaccinatie' vallen, zegt dat het mensen 'verdeelt'

De premier van Quebec trekt zich terug uit zijn plan om niet-injectieslachtoffers te discrimineren met extra "vaccin" belastingen. Dank aan onze geweldige truckers! https://www.cnn.com/2022/02/01/americas/quebec-drops-unvaxxed-tax-plan/index.html

Trudeau, die zich in "zelfgekozen isolement" verschuilt, beschuldigt de multiraciale opstand ervan "racisten" te zijn en probeert de aandacht af te leiden van de grootste bijeenkomst in de Canadese geschiedenis door "Black History Month" aan te kondigen

Dr Hodkinson van de Ottawa Truckers Vrijheid Rally over het omverwerpen van Dictators

Dr. Roger Hodkidson Feb 2, 2022

Het is hier ROCKIN'! Gebruik deze historische video over de val van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. De parallel is voorspelbaar! Een rampzalige toespraak, een ontsnappingspoging per helikopter vanaf het dak van het paleis en 4 dagen later werden hij en zijn vrouw standrechtelijk geëxecuteerd door een vuurpeloton.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKofPE8vRAY
https://www.youtube.com/watch?v=QhK7Gk68y24
Zet het in het midden van de home page als een waarschuwing van de geschiedenis.
Net als Flick in Bug's Life - alles wat nodig was, was één belangrijke stap voorwaarts! En de sprinkhanen vluchtten.
Roger Hodkinson MD FRCP

Bericht van Dr Sam Dube MD PhD

"Ik mis je hier in Ottawa, Mark! Het is INCREDIBLE!!! Hier is een recent belangrijk Brian Peckford interview om ook te delen: https://rumble.com/vtcks9-the-5th-doctor-ep.-17-last-surviving-first-minister-decries-violations-our-.html

Didi Vergados van Take Action Canada snel audio verslag

Didi Vergados aanvullende briefing: De stad Ottawa werkt de opstand van het Canadese volk tegen met zielige maatregelen zoals het sluiten van alle wasmatten. Canadezen hebben meer dan tien miljoen dollar gedoneerd aan de vrijheidsrally, en zij gaan niet weg, totdat dit land hersteld is met mensenrechten en de rechtsstaat voor iedereen. 
 

Van Zuidwest Ontario snelweg 401

Van Phil Trozzi in Zuidwest Ontario:

Wij ontmoetten het Windsor-gedeelte van het konvooi toen zij Bloomfield Rd passeerden en volgden hen toen helemaal tot Londen. Daar hebben we een heleboel voedsel uitgedeeld (sommige van ons, maar veel van anderen die gedoneerd hebben). Mark, ELKE OVERPASS van Bloomfield Rd tot Highbury Rd in Londen was vol met mensen en elke weg was vol. Ik bedoel niet de meeste. Ik bedoel ALLE. Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn 59 jaar in Canada.
Ik zal wat foto's en filmpjes sturen... Het was echt een levensveranderende gebeurtenis/dag.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands