Samenwerking tussen wetenschap en recht op zaterdag om 14:00 EST

Medische en juridische experts werken samen. Bewijzen dat Covid "vaccins" dood en ziekte veroorzaken.

Inleiding tot dit evenement

Voor degenen onder ons die de afgelopen twee jaar ijverig onderzoek hebben gedaan, is het moeilijk te geloven dat er nog enige discussie bestaat over de gedwongen injecties: ze zijn niet veilig en ze zijn niet effectief. Ze hebben meer doden veroorzaakt dan alle vaccins voor alle ziekten samen over een periode van dertig jaar.

Big pharma en hun cohorten hebben echter schijnbaar eindeloze middelen; vooral gezien de recordwinsten die zij hebben gemaakt met hun covidale misdaden en injecties. Ze zijn geïnfiltreerd in regeringen en instellingen. Zij bezitten de dinosaurus media die nog steeds een groot, zij het krimpend, publiek heeft.

Niet alle, maar veel rechters geloven de propaganda, en zij beschermen hun posities en nest-eggs door kritiekloos mee te gaan met de agenda van de wereldwijde covids. Zij beseffen niet dat alles verloren zal gaan, inclusief hun nest-eieren, hun vrijheid en de toekomst van hun eigen familie, als de agenda niet wordt gestopt.

Ja, er zijn ethische wetenschappers, artsen, advocaten, echte journalisten en activisten die alles hebben ingezet voor de beweging voor waarheid en gerechtigheid. Veel meer zogenaamde deskundigen blijven echter lafaards en slaven van het geld; zij laten zich gemakkelijk kopen en/of intimideren om verkeerde informatie te produceren en de agenda te steunen.

Dus voor elke eerlijke ethische deskundige die de waarheid vertelt ondanks vervolging en economische tegenspoed, kan de criminele covidale onderneming vijf goed betaalde "deskundigen" produceren om te liegen en te bedriegen.

Hun web van hersenspoeling en propaganda is zo uitgebreid dat de bevolking vasthoudt aan angsten en overtuigingen die geen enkele steun vinden in de wetenschappelijke werkelijkheid.

De taak van de rechtbanken bestaat erin de waarheid te achterhalen, de wet gelijkelijk op iedereen toe te passen, de mensenrechten te beschermen en de institutionele integriteit te waarborgen. De afgelopen twee jaar sinds de lancering van covid-19 zijn echter extreme tekortkomingen in de werking van het rechtssysteem aan het licht gekomen.

Hoe zorgen we ervoor dat de rechtbanken handelen op basis van echte feiten, echte wetenschap, echte gegevens? Rechters zijn over het algemeen geen wetenschappelijke experts. Tussen de gemotiveerde waarheidssprekers en de goed gefinancierde leugenaars, zien rechtbanken zich geconfronteerd met stapels studies en lijsten van deskundigen die elkaar tegenspreken. Eerlijke deskundigen, die hun best doen en professionele en economische onderdrukking doorstaan, worden tegengewerkt door goedbetaalde, corrupte maar gekwalificeerde deskundigen die zich hebben uitverkocht of de vreemde koel-aid hebben gedronken.    

Vaak wordt gezegd dat het hof van de publieke opinie grote invloed heeft op de beslissing van rechtbanken. Met de intense misinformatie die door de dinosaurische media wordt rondgepompt, wordt het hof van de publieke opinie vaak een ander obstakel voor de suprematie van de waarheid in ons rechtssysteem.  

Wij zijn dus goed toegerust, met echte kennis, maar hebben moeite om rechters en rechtbanken de realiteit te laten erkennen en ernaar te laten handelen.

Zelfs ooit gerenommeerde medische tijdschriften zijn gekocht en betaald. Ze onderdrukken echte wetenschap, terwijl ze junk wetenschap publiceren die de wereldwijde covid agenda ondersteunt. Deze oude tijdschriften hebben, net als veel andere instellingen, hun geloofwaardigheid verloren.

Wij staan dus voor de uitdaging om niet alleen te ontdekken wat waar is, maar die waarheid ook het gewicht te geven dat zij verdient om de besluitvorming in een functioneel rechtssysteem te sturen.

Ik ben vereerd om een actief kernlid te zijn van het Comité voor Juridisch Activisme van de Wereldraad voor Gezondheid. Onze missie omvat het bevorderen van de juridische fronten, waarbij wetenschap, recht en activisme samenkomen om gerechtigheid te brengen, mensenrechten te herstellen, en een humaan openbaar beleid te voeren dat gebaseerd is op de realiteit.

Daartoe organiseren wij een zeer belangrijk evenement: de inaugurele conferentie "Understanding Vaccine Causation". Deze conferentie brengt beoefenaars van juridische beroepen, artsen, wetenschappers en belangengroepen samen. Wetenschappers en juristen werken samen: ons doel is om de werkelijkheid kracht bij te zetten en een einde te maken aan het bedrog in onze rechtbanken en in onze wereld.   

Doe met ons mee en deel deze uitnodiging voor deze diepe duik in Het begrijpen van "Vaccin" Causatie. Zaterdag 5 nov.th vanaf 10 uur EST (Toronto). {15:00 GMT. 17.00 CAT. 8:30pm IST}

Bekijk de lijst van deelnemers! U zult vele topexperts herkennen op het gebied van geneeskunde, wetenschap, recht en belangenbehartiging. Er is een betere manier, en die creëren we samen!


 

Details

Gastheer en moderator: Shabnam Palesa Mohamed

Presentatoren en moderators: Michael Alexander, Dr Mark Trozzi, Charles Kovess, Megha Verma.

Sprekers

Medisch

Gegevens en belangenbehartiging

Wetenschap & Actie

Recht en rechten:

Dr. Ryan Cole

Shabnam Palesa Mohamed - SA VAERS

Dr. Jessica Rose

Adv. Sabelo Sibanda

Dr. EV Rapiti

Ten Kuntz - Vaccine Choice Canada

Dr. Rob Verkerk

Dr. Herman Edeling

Prof. Arne Burkhart

Avital Livney - The Testimonies Project

Deanna McCleod

Adv. Dipali Ojha

Dr. Shankara Chetty

   

Belangrijke links:

#UVCconferentie #CausationIsKey #SupportTheVictims #WorldCouncilForHealth

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands