Jody Ledgerwood gids om vrij te blijven temidden van Covid tirannie.

"Sta in je recht, ken de wet, en onderwijs ze" - Jody Ledgerwood

Hier zijn mobiele telefoon beelden van Jody en vrienden die dineren in het Toronto Eaton Center food court. Dit is hun recht. Beveiliging en politie arriveren om volstrekt onwettige en illegale mandaten af te dwingen die eisen dat mensen covid-"vaccinatie" papieren tonen. Wat volgt is verhelderend voor zowel de politie als voor ons. Het is een gelukkig einde.

Ongespoten lerares Deanna Gontard verdedigt haar rechten en behoudt haar baan

Dankzij de echte onderzoeksjournalist Will Dove van Sterk en vrij Canada voor dit uitstekende interview met Jody Ledgerwood en Deanna Gontard. Deanna is een lerares die haar baan behield door haar rechten te kennen en te verdedigen. Zij weigerde zich te laten injecteren met het zogenaamde covid-"vaccin", of persoonlijke medische informatie bekend te maken, namelijk haar "vaccinatie"-status. Toen men probeerde haar met onbetaald verlof te sturen, behield zij met succes haar baan door haar rechten te kennen en voor haar rechten op te komen. Ze werd bijgestaan door onze bekende Canadese mensenrechtenleider Jody Ledgerwood. Voor meer over dit verhaal, zie bezoek Canada Strong and Free.

Jody Ledgerwood's start-up gids om je rechten te verdedigen

Ook jij kunt vrij leven. Jody Ledgerwood en Game On Canada hebben gezorgd voor geweldige juridische leermiddelen en gidsenzodat wij onze rechten kunnen behouden en de rechtsstaat in ons land kunnen handhaven. Hiertoe behoort deze uitstekende "Know Your Rights Quick Summary":

Game on Canada

Ouders maak alstublieft gebruik van het werk van Game On Canada. Kinderen zijn ernstig misbruikt door de criminele covid-onderneming. Zij zijn beschadigd door gezichtsmuil, sluiting van scholen, parken en sportterreinen, de leugen dat zij allen gevaarlijke ziekteverspreiders zijn die hun grootmoeder met een omhelzing zullen doden, en onlangs onder dwang dodelijke injecties. Game On Canada recreatie, sport, sociale mogelijkheden en een gevoel van normaliteit voor Canadese kinderen te bieden.

Om rechtstreeks te doneren aan het "Ken uw rechten"-initiatief van Jody's team, kunt u een elektronische overschrijving doen naar: [email protected]
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands