Dr. Mark Trozzi

Robert Kennedy Jr. Kampioen van het Volk

"De manier om democratie te laten functioneren is door het publiek te informeren." - Robert Kennedy

Robert F Kennedy Jr is een ware kampioen van het volk. RFK is trouw aan de traditie van zijn familie om op te komen voor eerlijkheid en transparantie, tegen de meest kwaadaardige mensen op aarde. Ondanks de moord op zijn oom president JFK in 1963, en de moord op zijn vader Robert F Kennedy in 1968, terwijl hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap, blijft Robert Kennedy een leven van activisme leiden, waarin hij de natuurlijke omgeving en onschuldige mensen beschermt. Naast een indrukwekkende staat van dienst als voorvechter van de bescherming van de natuurlijke omgeving en de waterkwaliteit over de hele wereld, is RFK Jr de oprichter en voorzitter van Kinderbescherming. RFK JR en de Children's Health Defense zijn al sinds 2011 bezig met het blootleggen en tegengaan van corruptie bij grote farmaceutische bedrijven, terwijl ze geïnformeerde toestemming en wetenschappelijke transparantie promoten.  

Sinds de lancering van covid-19, hebben Kennedy en de CHD hun inspanningen verdrievoudigd.

In moedige en klassieke Kennedy stijl, is RFK bij ons, vechtend tegen de hoofddaders van de Criminele Covid Onderneming. Zijn nieuwe boek "De echte Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health" is goed onderzocht en ontmaskert deze vijanden van goede mensen overal.

We hopen dat je ons kunt vergezellen om 2 PM EST (Toronto tijd) op 3 januari 2022, voor de presentatie van RFK Jr, en verschillende andere geweldige sprekers, voor deze week's Algemene Vergadering van de Wereldraad voor Gezondheid.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands