Dr Nagase ontmaskert Pfizer, criminele Canadese ambtenaren, kinderopoffering, en meer

Bedankt Sterk en vrij Canadaeen organisatie die onze steun waard is, voor dit interview en zo veel meer

Synopsis van Dr. Trozzi

Dank en respect is verschuldigd aan Dr Nagase. Deze eerlijke Canadees voegt zich in de rij van bijzondere artsen die opkomen voor hun patiënten, hun eed, en de waarheid; tegen de criminele covide onderneming, zijn vele volgelingen, en methoden van vervolging.

Dr Nagase behandelde covid succesvol met een paar veilige pillen, en werd ontslagen uit Rimbey Hospital, Alberta. Nu stelt hij het morbide experiment van Pfizer aan de kaak, en criminelen die een gewelddadige agenda dienen. Canadese ambtenaren zijn crimineel schuldig voor het verplichten van injecties waarvan onderzoek duidelijk heeft aangetoond dat ze veel gevaarlijker zijn dan covid-19.

Pfizer's eigen 3 maanden proefresultaten laten zien dat 3% van de injectieslachtoffers is overleden, en nog eens 28% niet is hersteld of beschadigd is achtergebleven na de injecties. Dit werd gepubliceerd op 30 april 2021, maar zogenaamde "ambtenaren" gingen door met het pushen van de mandaten, vax-exporten, en zelfs het injecteren van kinderen. Dit is overduidelijk misdadig. Ten minste 31% van de injectieslachtoffers zijn ernstig beschadigd, met 3% doden!

Met dank aan de groep Public Health and Medical Professionals for Transparency. Zij hebben in de VS de Freedom of Information Act aangevraagd om de proefresultaten van Pfizer te verkrijgen. Nu we de eerste resultaten zien, begrijpen we waarom Pfizer werkt zo hard om het bewijs te verbergen. Hier is een tabel uit het driemaandelijkse rapport van PFizer:

CUMULATIEVE ANALYSE VAN MELDINGEN VAN ONGEWENSTE VOORVALLEN NA TOELATING VAN PF-07302048 (BNT162B2), ONTVANGEN TOT EN MET 28-FEB-202
U kunt het volledige Pfizer driemaandenrapport hier downloaden: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2021/12/Pfizer-trial-results-first-3-months.pdf

Van de 42086 proefpersonen zijn er 1223 overleden; dat is maar liefst 3%! Nog eens 28% (19582 plus 520, van 42086) hadden bijwerkingen waarvan zij "nog" niet waren hersteld of zij hielden er langdurige schade ("sequelae") aan over.
Covid-19 had slechts een 0,3% sterfte zonder behandeling. Dat is een tiende van het sterftecijfer dat deze injecties alleen al in de eerste drie maanden veroorzaakten. 

Met veilige behandelingen lzoals die waarvoor Dr Nagase is ontslagen, daalt de mortaliteit van covid tot ongeveer 0,045%. Dat betekent dat de gedwongen injecties op zijn minst ongeveer 67 keer dodelijker zijn dan covid wanneer covid wordt behandeld met veilige betaalbare medicijnen. Hoe pervers is het dat Dr Nagase wordt ontslagen, terwijl andere artsen geld verdienen met het geven van injecties die 3% van hun slachtoffers doden en nog eens 28% verminken; en dat is nog maar om te beginnen. Helaas, op basis van medische wetenschap, moeten we verwachten nog jaren meer lijden voor de injectieslachtoffers in het verschiet.

Ethische deskundigen zijn hard op zoek naar manieren om de injectieslachtoffers te ontgiften en te genezen, maar dit is een zeer moeilijke onderneming. 

Gevaren bij zwangerschap, toename van kanker, dood van atleten, permanente genetische modificaties, en nog veel meer worden uitgelegd door Dr Nagase (interview bovenaan de pagina) in termen die we allemaal kunnen begrijpen in dit informatieve interview met Iron Will Dove van Strong and Free Canada.

Er is geen ruimte meer voor ontkennende vrienden. We worden aangevallen met bio-wapens. Dit Pfizer rapport werd beschikbaar voor regeringen op 30 april 2021; toch zijn de criminelen in hoge ambten doorgegaan met het afdwingen van "vaccinatie" mandaten, hebben deze dodelijke injecties voor kinderen doorgedrukt, en zijn nu die hun naalden op peuters en kleuters richten.

Zullen wij opstaan, onszelf, onze gezinnen en vrienden redden en onze samenleving herstellen, of zullen wij ons omdraaien, de klappen incasseren en gehoorzaam sterven? 

Dit is met voorbedachten rade. Pfizer wist waar ze mee bezig waren. Ze sloegen de dierproeven over, en gingen direct naar het hele menselijke ras. Politici, bureaucraten, medische instanties, alle instellingen en alle individuen die dit steunen zijn schuldig aan genocide misdaden.

We moeten een einde maken aan deze waanzin en de wet, de orde en de mensenrechten herstellen. We dringen er bij iedereen op aan om actie te ondernemen en te helpen het moorden te stoppen. Steun en gebruik de Verklaring van de Wereldgezondheidsraad dat zij ophouden te bestaan. Voor Dr Trozzi's brief over de verklaring, klik hier.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands