De Omicron Variant

Transcript

Er zijn drie belangrijke bronnen van varianten die we in overweging moeten nemen.

De eerste bron van varianten ontstaat in een gezonde normale populatie zonder opsluiting en gedwongen injecties. Deze populaties ontwikkelen kudde-immuniteit, het virus wordt besmettelijker maar minder schadelijk, wat betekent dat het zich door de populaties verspreidt en steeds minder ziekte veroorzaakt, de populatie wordt immuun, en het virus voegt zich bij miljoenen anderen die vreedzaam in onze biome leven.

De tweede bron van varianten ontstaat wanneer je massaal gebruik van "lekkende" vaccins oplegt aan bevolkingen. Dit is precies wat er in het grootste deel van de wereld is gedaan. De gedwongen covid 19 injecties zijn complex en schadelijk op vele manieren. Eén manier is dat zij de productie op gang brengen van zeer selectieve antilichamen tegen alleen het spike-eiwit van het coronavirus. Deze ondoeltreffende antilichamen stoppen de ziekte of de overdracht niet, maar oefenen een evolutionaire druk uit op de coronavirussen die zich in de injectieslachtoffers bevinden om hun spike-eiwit zo te wijzigen dat zij de tegen-spike-eiwit-antilichamen kunnen omzeilen. Dit is waarschijnlijk wat de omicron-variant is. Het is een SARS C0V2-variant met 32 genetische mutaties of veranderingen in het spike-eiwit. Het is waarschijnlijk het resultaat van coronavirusevolutie binnen zwaar met coviden geïnjecteerde populaties.

 
Omicron is waarschijnlijk niet in Afrika ontstaan, maar werd voor het eerst ontdekt in Zweden en Israël. Afrika is het minst met covid geïnjecteerde continent met schattingen dat slechts 6% van de bevolking onder dwang of dwang tot de injecties is overgegaan. Het is dus geen verrassing voor eerlijke deskundigen op dit gebied, dat Afrika veel minder ziekte en sterfte als gevolg van covid heeft dan de rest van de wereld.

Bron 1 & 2

Op 12 november 2021... Dr. Geert Vanden Bosche PhD sprak de multinationale algemene vergadering van de Wereldgezondheidsraad toe. Op 17 november 2021 sprak hij wereldwijde covidendeskundigen toe op de Afrikaanse gezondheidstop.

Dr. Vanden Bossche drong er bij het Afrikaanse continent op aan de injecties met covidae te weigeren, zodat de mensheid zou kunnen beschikken over een grote bevolking met een intact immuunsysteem dat een natuurlijke kudde-immuniteit zou kunnen ontwikkelen en handhaven, waardoor het voortbestaan van de mensheid verzekerd zou zijn. Hij meent dat zwaar geïnjecteerde landen en continenten reeds in groot gevaar verkeren.

Op 26 november verklaarde de WHO Omicron of "variant B.1.1.529" tot een zorgwekkende variant. Er werd beweerd dat deze uit Afrika afkomstig was. De druk om het Afrikaanse volk in te spuiten werd opgevoerd. Tegelijkertijd werden de destructieve lock-downs en schendingen van mensenrechten tegen misleide en angstige bevolkingen weer opgevoerd door covid-agent-bezette en misleide regeringen over de hele wereld.

De derde bron van varianten is laboratoria. Het oorspronkelijke SARS C0V2-virus was het resultaat van "functieversterkend" onderzoek dat grotendeels werd uitgevoerd ten koste van de burgers en de belastingbetalers die er ook het slachtoffer van zouden worden: wij allemaal. https://rumble.com/vq6emy-prosecuting-those-behind-covid-mass-murder-david-martin-phd-explains.html 

De misdadigers en vijanden van de mensheid die de creatie van kunstmatige virussen hebben georkestreerd om ons te kwetsen en te manipuleren, lopen nog steeds vrij rond. Anthony Fauci, Bill Gates en hun vele medeplichtigen zijn helaas nog niet gearresteerd of met de noodzakelijke redelijke middelen tegengehouden. We moeten dus altijd onthouden dat deze roofdieren miljarden dollars hebben gestolen en uitgegeven aan de ontwikkeling van biologische wapens. Zolang zij vrij en op vrije voeten blijven, lopen wij het risico dat zij allerlei varianten en andere biologische wapens in omloop brengen.

Mijn primaire indruk is dat de gedwongen covid-19 "vaccin" injecties werken zoals gepland, in overleg met het SARS CoV2 virus dat de covid criminelen eind 2019 hebben vrijgegeven. De beoogde doelen van de injecties' lijken te zijn om dood en ziekte te creëren, en om een geïnfecteerde en immunologisch beschadigde bevolking te bieden waarbinnen steeds meer gevaarlijke coronavirussen zullen evolueren, terwijl de natuurlijke kudde-immuniteit wordt geblokkeerd die de eenvoudige natuurlijke uitweg is uit dit massale covid gevangenenkamp. Zij hoeven geen gevaarlijker virussen vrij te laten; door gedwongen injecties kunnen zij de evolutie daarvan binnen de slachtoffers stimuleren.

De beste stappen die we nu kunnen nemen zijn ten eerste, alle covid-injecties overal stoppen; ten tweede, het netwerk van criminelen en vijanden van de mensen die deze operatie leiden arresteren of elimineren, en de virale winst van functielaboratoria veiligstellen; ten derde, veilige effectieve vroegtijdige behandelingen en preventie beschikbaar maken voor wie ze nodig heeft, en tegelijkertijd terugkeren naar de traditionele infectieziektepraktijken van quarantaine van alleen de zieken, en ondersteuning van vrijwillig extra voorzorgsmaatregelen voor kwetsbare personen; ten vierde, een einde maken aan alle schendingen van de mensenrechten en onzinnige mandatenzoals gezichtsmuilkorven, lockdowns, asociale distantiëring enz; en vijfde educatie en aanmoediging van het publiek met betrekking tot praktijken om de gezondheid van ons immuunsysteem te optimaliseren.

Aanbevolen lectuur

Ik raad je ten zeerste aan het te lezen:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands