Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Totuus ivermektiinistä

Se voi parantaa nokkosihottumaa, pelastaa ihmishenkiä, tukea immuniteettia, estää tappavien "rokotteiden" liiketoimintaa ja jopa auttaa hoitamaan niiden myrkyllisiä vaikutuksia, mutta globaaleilla saalistajilla on toinen suunnitelma.

Tätä sotaa meitä vastaan käyvät suurten lääkeyhtiöiden säälittävät miljardöörit, Bill Gates, Fauci, Tedros, WHO, Schwabb, Trudeau, monet poliitikot, terveysministerit, lääkevalvontaviranomaiset, tiedotusvälineiden johtajat, mediapersoonallisuudet ja kaikki muut, jotka ovat osallistuneet ivermektiinin tukahduttamiseen ja vääristeltyjen tappavien covid-injektioiden edistämiseen.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi