Valvontaryhmä, jolle ei ole annettu rokotetta | ensimmäinen tutkimustietojen julkaisu

Selvitä, miten yli 300 000 terveystietoista, rokotteetonta ihmistä eri puolilta maailmaa on pärjännyt COVID-19:n, valintojen ja syrjinnän kanssa.

Klikkaa liittyäksesi

On hyvin vähän tutkimuksia, joissa tarkastellaan, miten ne, jotka ovat päättäneet luottaa luonnolliseen immuniteettiin ja luonnontuotteisiin, pärjäävät COVID-19:n suhteen verrattuna niihin, jotka ovat suostuneet geneettisiin covid-19-rokotteisiin ja jotka ovat saattaneet tai eivät ole yrittäneet optimoida myös immuunijärjestelmäänsä. Niissä harvoissa tapauksissa, joita on tehty, rokotettuja ja rokottamattomia on usein sekoitettu keskenään, kuten käy ilmi seuraavasta tapauksesta Yhdistyneen kuningaskunnan tiedot, jotka ovat peräisin professori Norman Fentonilta ja hänen ryhmältään Queen Maryn yliopistosta Lontoosta.

Tilanne muuttuu, kun kansainvälisenKontrolliryhmä"-hanke - joka tunnetaan myös nimellä Vax Control Group.

Kansalaisjohtoisen hankkeen aloitti Eastbourne (Yhdistynyt kuningaskunta) -osuuskunta, The Kontrolliryhmä Osuuskunta - ja sillä on ollut yli 300 000 tilaajaa.

ANH:n tohtori Rob Verkerk on johtanut ryhmää, johon kuuluivat tohtori Naseeba Kathrada (yleislääkäri, Etelä-Afrikka, Caring Healthcare Workers Coalition), Christof Plothe DO (integratiivinen ja osteopaattinen lääkäri, Saksa) ja tohtori Kat Lindley (perhelääkäri, Yhdysvallat), joka on koonnut, analysoinut ja tulkinnut ensimmäisten viiden kuukauden tutkimustietoja kontrolliryhmän osallistujilta.

Tutkimustiedot tarjoavat tärkeitä paljastuksia, kuten:

  • Rokotteiden välttämisen tärkeimpiä syitä olivat luonnonlääketieteellisten toimenpiteiden suosiminen, epäluottamus farmaseuttisiin toimenpiteisiin, epäluottamus viranomaisten antamiin tietoihin, huonot/rajalliset tutkimustiedot ja pelko pitkäaikaisista haittavaikutuksista.
  • Rokottamattomien "kontrolliryhmän" osallistujat eivät aiheuta suhteetonta taakkaa terveydenhuoltojärjestelmille - itse asiassa päinvastoin, heidän sairaalahoitomääränsä on ollut hyvin alhainen ja vakava covid-19-tauti on harvinainen.
  • He käyttävät todennäköisemmin itsehoitoa ja käyttävät luonnontuotteita, kuten D-vitamiinia, C-vitamiinia, sinkkiä ja kversetiinia.
  • Monet ovat käyttäneet ivermektiiniä ja hydroksiklorikiinia.
  • Naiset ovat kärsineet kuukautisten ja verenvuodon poikkeavuuksista, vaikka he eivät ole olleet rokotettuja, mahdollisesti piikkiproteiinille altistumisen ja irtoamisen vuoksi.
  • Heidän mielenterveydellinen taakkansa on ollut huomattava, mitä on mahdollisesti pahentanut heidän leimautumisensa valtavirran "rokotetun" yhteiskunnan taholta.  
  • Heitä on syrjitty ankarasti, koska he ovat päättäneet käyttää oikeuttaan tietoon perustuvaan suostumukseen ja kieltäytyä "geneettisten rokotteiden" antamisesta.

>>> Lue lehdistötiedotteemme alla tai Lataa tästä

>>> Lataa ja lue esipainosraportti tutkimustuloksista ResearchGatessa

>>> Katso alta Rob Verkerkin esittelyvideo - tai Lataa tästä.

JAA LAAJALTI!

LEHDISTÖTIEDOTE

Välittömästi julkaistavaksi
kesäkuu 9, 2022

Ei rokotetta, vähemmän sairaalahoitoja - kansainvälinen tutkimus osoittaa.

Terveystietoiselle "kontrolliryhmälle" tehty kansainvälinen tutkimus, johon kuuluu yli 300 000 ihmistä, jotka ovat päättäneet välttää COVID-19-rokotuksen, osoittaa, että osallistujat kuormittavat terveydenhuoltojärjestelmiä vain vähän, koska he luottavat vahvasti luonnolliseen immuniteettiin, itsehoitoon ja luonnollisten terveyslisien käyttöön COVID-19-rokotuksen ehkäisemiseksi tai jopa hoitamiseksi. Silti tämä ryhmä joutuu kohtaamaan perusteetonta syrjintää, työpaikkojen menetyksiä ja mielenterveysongelmia, joita sen syrjäytyminen valtavirtayhteiskunnasta pahentaa.

Kontrolliryhmään" kuuluvien osallistujien tutkimus sisältää alaryhmän yli 305 000 osallistujasta yli 175 maasta, jotka ovat liittyneet kansalaisjohtoiseen hankkeeseen ja päättäneet olla saamatta COVID-19-rokotteita. ResearchGate-palvelimelle juuri ladatut tulokset osoittavat, että viiden kuukauden tutkimusjakson aikana (syyskuusta 2021 helmikuuhun 2022) osallistujat kärsivät vain vähän vakavasta COVID-19-taudista, joutuivat harvoin sairaalahoitoon ja käyttivät runsaasti luontaistuotteita sekä ennaltaehkäisyyn että lievän tai keskivaikean COVID-19-taudin hoitoon.  

Kontrolliryhmätutkimuksen ensimmäisten viiden kuukauden aikana saadut tiedot analysoi ja tulkitsi riippumaton kansainvälinen ryhmä, jota johti tohtori Robert Verkerk, monialainen tutkija ja voittoa tavoittelemattoman Alliance for Natural Health International -järjestön perustaja, toimeenpaneva ja tieteellinen johtaja. Yhteiskirjoittajiin kuului kolme kliinistä lääkäriä: tohtori Naseeba Kathrada Etelä-Afrikasta, Christof Plothe Saksasta ja tohtori Katarina Lindley Yhdysvalloista. Kirjoittajat kokoontuivat arvioimaan kyselytutkimuksen tietoja viime kuukausina tekemänsä yhteistyön kautta World Council for Health -järjestön kanssa, joka on voittoa tavoittelematon, maailmanlaajuinen koalitio terveyteen keskittyviä järjestöjä ja kansalaisyhteiskunnan ryhmiä.

Tutkimuksen tulokset perustuivat noin 18 500:sta kontrolliryhmän osallistujasta koostuvaan alakohorttiin, joka oli täyttänyt kyselylomakkeet kuukausittain tutkimuksen viiden ensimmäisen kuukauden aikana. Tutkimuksessa kerättiin laaja-alaisia tietoja, ja siinä kartoitettiin syitä, miksi osallistujat välttivät rokotteita. Luottamus hallituksia ja lääkeyrityksiä kohtaan sekä huoli riittämättömästi testattujen rokotteiden aiheuttamista haittavaikutuksista olivat listan kärjessä.

Osallistujat raportoivat laajoista mielenterveysongelmista, joita COVID-19-rokotteita välttelevien leimautuminen ja syrjintä ovat saattaneet pahentaa. Tutkimuksessa havaittiin myös, että vaikka naiset eivät olleet rokotettuja COVID-19-rokotetta vastaan, heillä oli kuukautis- ja vuotohäiriöitä, jotka saattoivat liittyä virusaltistukseen, irtoamiseen, piikkiproteiinialtistukseen tai pandemiaan liittyviin käyttäytymismuutoksiin. Ne, jotka eivät koskaan käyttäneet naamareita, raportoivat alhaisimmat COVID-19-taudin tasot.

Koska osallistujat ovat itse valittuja ja antaneet itseään koskevia tietoja, tutkimustuloksia on tulkittava varovaisesti, kun niitä verrataan kansallisiin tilastoihin tai satunnaisesti valittuun väestöön perustuviin tutkimuksiin. 

Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Control Group -hanke perustettiin vuoden 2021 puolivälissä kansalaisjohtoiseksi osuuskunnaksi, jonka tavoitteena on arvioida pitkäaikaisia terveystuloksia COVID-19-rokotteesta vapautettujen keskuudessa sekä yhdistää sen jäsenet maakohtaisiin tukiverkostoihin ja verkkoyhteisöryhmiin.

Koko tutkimusraportti on ladattavissa ResearchGate-sivustolta. täällä.

END

© 2022 Alliance for Natural Health International. Tämä teos on kopioitu ja jaettu seuraavien tahojen luvalla. Alliance for Natural Health International.

YHTEYSTIEDOT

Jos haluat lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista, ota yhteyttä tohtori Rob Verkerkiin jollakin seuraavista tavoista:
Puhelin: +44 (0)1484 646 600
Sähköposti: [email protected]

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi