Tohtori Mark Trozzi

Pysy tavoitteessasi (WHO) ja naura hieman

Kohde on WHO. Mutta Iron Willillä on myös meille nauruja ja oivalluksia...

Suosittelen vahvasti, että pysymme tavoitteessa; kohde on WHO. Olkaa hyvät ja vaatikaamme kaikki, että vaaleilla valitut hallituksen edustajamme vastustavat WHO:ta voimakkaasti, estävät IHR:n tarkistuksen, hylkäävät pandemiaan varautumista koskevan sopimuksen, poistuvat WHO:sta, lakkauttavat sen toiminnan, tutkivat sen ja nostavat syytteen sitä vastaan. Muistuttakaamme virkamiehiämme siitä, että me seuraamme ja että he leikkivät meidän ja lastemme elämillä. Katso Eilinen viesti WHO:n pysäyttämistä koskevia ajankohtaisia tietoja. Tuomme teille lisää resursseja tulevina päivinä, mutta käyttäkäämme maksimaalista luovuutta sillä, mitä meillä on tänään, jotta voimme auttaa kastroimaan ja lopettamaan Maailman terveysjärjestön.

Voimautetaan myös itseämme ja kohotetaan mielialaa nokkelalla huumorilla ja oivalluksilla. Katso "That Friday Show" -ohjelman uusin jakso kanadalaisesta Strong and Free -ohjelmasta. Uusi ohjelma on löytänyt vauhtinsa!

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi