Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Pysy tavoitteessasi (WHO) ja naura hieman

Kohde on WHO. Mutta Iron Willillä on myös meille nauruja ja oivalluksia...

Suosittelen vahvasti, että pysymme tavoitteessa; kohde on WHO. Olkaa hyvät ja vaatikaamme kaikki, että vaaleilla valitut hallituksen edustajamme vastustavat WHO:ta voimakkaasti, estävät IHR:n tarkistuksen, hylkäävät pandemiaan varautumista koskevan sopimuksen, poistuvat WHO:sta, lakkauttavat sen toiminnan, tutkivat sen ja nostavat syytteen sitä vastaan. Muistuttakaamme virkamiehiämme siitä, että me seuraamme ja että he leikkivät meidän ja lastemme elämillä. Katso Eilinen viesti WHO:n pysäyttämistä koskevia ajankohtaisia tietoja. Tuomme teille lisää resursseja tulevina päivinä, mutta käyttäkäämme maksimaalista luovuutta sillä, mitä meillä on tänään, jotta voimme auttaa kastroimaan ja lopettamaan Maailman terveysjärjestön.

Voimautetaan myös itseämme ja kohotetaan mielialaa nokkelalla huumorilla ja oivalluksilla. Katso "That Friday Show" -ohjelman uusin jakso kanadalaisesta Strong and Free -ohjelmasta. Uusi ohjelma on löytänyt vauhtinsa!

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi