Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

La Quinta Columna | "He ovat leimanneet teidät kuin eläimet"

La Quinta Columna (Viides kolonna) on ryhmä, joka on tutkinut ja julkaissut laajalti nanoteknologiaa pakkoruiskuissa ja 5G:tä. Tässä on kaksiminuuttinen video, jossa he esittelevät yksinkertaisen kokeen, jossa käytetään älypuhelinta, jolla testataan nanoteknologian laitteiden radiosignaalien havaitseminen kaikissa meissä, joita on petetty ja pakotettu vääristeltyihin ja vaarallisiin injektioihin. Jos se on luotettava, se voi olla myös yksinkertainen väline, jonka avulla voidaan selvittää, mitkä ihmiset, jotka pakotettiin pistoksiin, olivat onnekkaita saadessaan lumelääkettä.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi