Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

FDA:n tohtori Rubin myöntää, että kokeellisten rokotteiden turvallisuutta ei tunneta.

10-26-2021 FDA hyväksyi 5-11-vuotiaiden lasten pistämisen. Tohtori Rubin myöntää järkyttävällä tavalla "rokotteen" kokeellisuuden ja tuntemattoman turvallisuuden, mutta ajaa hyväksyntää siitä huolimatta.

26. lokakuuta 2021 FDA kokoontui keskustelemaan Pfizerin Covid-injektion hyväksymisestä lapsille. Yksi FDA:n äänestävistä jäsenistä, tohtori Eric Rubin, sanoi: "Emme koskaan saa tietää, kuinka turvallinen tämä rokote on, ellemme ala antaa sitä. Niin se vain menee... Mielestäni meidän pitäisi äänestää sen hyväksymisen puolesta"," sanoi hän. ja niin he tekivätkin.

Tässä on 47 sekunnin tallenne FDA:n tohtori Rubinin toteamuksesta kokouksessa. Olemme samaa mieltä videolähteen musiikillisesta ulostulosta ja ymmärrämme, miten tohtori Rubin ja FDA tekivät kriteerit hänen "Bullshit Man" -nimiselle kanavalleen.

Huolimatta tohtori Rubinin myöntämisestä lautakunnan päätös oli lopulta yksimielinen (yksi pidättäytyi äänestämästä) sen puolesta, että Pfizerin Covid-19-rokotetta suositellaan virallisesti 5-11-vuotiaille lapsille nykyisen hätäkäyttöluvan mukaisesti.

He tosin päättivät kokeilla lasten elämää massoittain. He tekivät tämän huolimatta siitä, että lapsilla on tilastollinen vakavan sairauden tai kuoleman riski on nolla.. FDA, kuten muutkin, tiesi jo siitä, että ennätykselliset kuolemat ja vahingot jotka aiheutuvat näistä injektioista. Syytämme heitä siis oikeutetusti siitä, että he äänestävät lasten uhraamisen puolesta.  Kaikki, jotka yhä luottavat hallitukseen terveytensä ja lastensa elämän, eivät ole kiinnittäneet huomiota.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi