Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Äitikarhut suojelevat lapsia

Vaihtoehtoinen koulunkäynti ja muut resurssit, joiden avulla vanhemmat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja suojella lapsiaan.

Mama Bears Project auttaa valveutuneita vanhempia suojelemaan lapsiaan ja tukemaan heidän koulutustaan ja sosiaalista terveyttään kaikkialla Kanadassa. Tämä apu on erittäin tarpeellista nykyisten nisäkäsrikosten ja ihmisoikeusloukkausten yhteydessä, joita kanadalaiset perheet joutuvat kestämään ja vastustamaan.  

Kiitokset Kanadan terveysjärjestölle (Canada Health Alliance), Poliisi vartiossa -järjestölle ja Mama Bears -hankkeelle "It's Okay to Wait" -kampanjan levittämisestä ympäri Kanadaa. Tämä on taivaan lahja vanhemmille ja lapsille!

Mama Bears Projectista löydät:

  • Totuus covidista, lapsista ja injektioista.
  • Työkaluja, joiden avulla lapsia voidaan suojella pakkosyöttöiltä ja muilta nykyisiltä väärinkäytöksiltä julkisessa koulujärjestelmässä.
  • Vaihtoehtoisen koulunkäynnin resursseja ja sosiaalisia tapahtumia lapsille.
  • ja loistava tilaisuus intohimoisesti huolehtiville ihmisille liittyä mukaan auttamaan kärsiviä ja uhanalaisia lapsia eri puolilla Kanadaa.
 

Lapset ovat kärsineet laajamittaisesta hyväksikäytöstä, ja he ovat tällä hetkellä suuressa vaarassa. Kiitos Kanadan terveysliitto, Poliisi vartiossaja Mama Bears Project siitä, että olette tuoneet "It's Okay to Wait" -kampanjan kanadalaisille kaikkialla hienossa, vaikkakin väliaikaisesti globalismin miehittämässä maassamme. 

Kid:llä ei ole tilastollista vakavien kuolemantapausten tai sairauksien riskiä Covidin käytön yhteydessä., mutta heille rikollisesti pakotetut injektiot ovat - eri tarina.

Löydät hyviä resursseja osoitteesta Mama Bears Project mukaan lukien: rehellinen tiede lapsista, covidista ja pakkoruiskeista; resursseja lasten puolustamiseksi julkisessa koulujärjestelmässä, vaihtoehtoista koulunkäyntiä ja sosiaalisia resursseja lapsille sekä jopa apua. yhteyden luominen vaihtoehtoiseen oppimiseen alueellasi.

Vanhempia, vapaaehtoisia ja lahjoittajia kannustetaan tutustumaan ja antamaan liity Mama Bears Projectiin.

Välitä tämä viesti eteenpäin vanhemmille ja muille, jotka ovat innokkaita auttamaan lapsia.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi