Tohtori Bhakdi: Injektioiden aiheuttama autoimmuunisairaus, kuolema ja tulevat vitsaukset.

Tässä intohimoisessa puheenvuorossaan tohtori Bhakti selittää autoimmuunituhon, josta hän, kuten minä ja muutkin, oli varoittanut jo vuosi sitten ja jonka tohtori Burkhardt on nyt osoittanut.

Kaikki Geenipohjaiset covid-"rokotteet" tuottavat autoimmuunisairauksia. Se tarkoittaa, että ne laukaisevat immuunijärjestelmän, jonka pitäisi vain torjua infektioita ja syöpää, hyökkäämään uhrin omaa kehoa vastaan.

Tohtori Arne Burkhardt on arvostettu saksalainen patologi. Hän hankki ja tutki kudosnäytteitä 15 ihmiseltä, jotka olivat kuolleet ja joille oli tehty ruumiinavaukset, jotka viranomaiset olivat ilmoittaneet, että ne eivät olleet merkittäviä. Heidän kuolemansa katsottiin "riippumattomaksi" covid-"rokotteista", joita he olivat saaneet viikkoja ja kuukausia aiemmin.  

Tohtori Burkhardtin yksityiskohtainen mikroskooppinen analyysi heidän elimistään paljasti kuitenkin itse asiassa heidän sydämensä ja muiden elintensä autoimmuunituhon.

14 niistä 15 uhrista, jotka kuolivat 28-90-vuotiaina niin kutsutun "rokotteen" injektion jälkeen ja joiden ilmoitettiin kuolleen ilman yhteyttä injektioihin, todettiin itse asiassa kärsivän laajoista autoimmuunihyökkäyksistä omiin elimiinsä, jotka aiheutuivat covid-injektioista.

Tässä on järkeä. Uhrien elinten soluihin on tarkoituksellisesti tunkeutunut geneettisesti muokkaavaa materiaalia, joka on peräisin covid-injektioista. Nämä ihmissolut tuottivat sitten muunnetun version koronaviruksen piikkiproteiinista. Tämä jätti nämä solut näiden SP:ien peittoon ja kohdisti ne oman immuunijärjestelmän hyökkäyksen kohteeksi.

Tohtori Bhakti selittää myös, että injektion uhrien immuunijärjestelmästä tulee itse kohde. Immuunijärjestelmän lymfosyytit, joihin myös injektoidut virusgeenit tunkeutuvat, tuottavat itse piikkiproteiinia, jolloin immuunijärjestelmä joutuu myös niiden kohteeksi. Tohtori Bhakti varoittaa injektion uhrien immuunijärjestelmän asteittaisesta romahtamisesta pitkällä aikavälillä. Injektion uhrien immuunijärjestelmää huijataan itsetuhoon! Kun immuunijärjestelmä on tuhoutunut injektioiden seurauksena, kaikenlaiset uinuvat infektiot, kuten vyöruusu, tuberkuloosi, Epstein Barre -virus, toksoplasmoosi, sytomegalovirus ja muut infektiot, kukoistavat ja tuhoavat ihmishenkiä.

Tohtori Bhakti varoittaa myös, että tällä tavoin rikolliset injektiokampanjat aiheuttavat tuberkuloosin puhkeamisen Intiassa, Afrikassa ja koko Aasiassa sekä syöpätautien räjähdysmäisen lisääntymisen injektioiden uhreilla kaikkialla.

Tohtori Bhakti ja hänen perheensä asuvat tällä hetkellä Saksassa, maassa, jossa ihmisoikeuksia loukataan äärimmäisen vakavasti ja jossa on pakko antaa tappavia injektioita. Tämä arvostettu ja arvostettu tiedemies toteaa: "Meillä on 5-vuotias poika, ja aiomme paeta tästä maasta!"

Tässä on video tohtori Bhakdin ja tohtori Burkhardtin 10. joulukuuta 2021 pidetystä esityksestä Doctors for Covid Ethics Symposiumissa: "Covid-rokotteista: miksi ne eivät voi toimia, ja kiistattomat todisteet niiden aiheuttavasta roolista rokotusten jälkeisissä kuolemantapauksissa". Tohtori Burkhardt selittää todisteet ja näyttää mikroskooppikuvia kuolleiden rokotusuhrien eri elinten ja kudosten vaurioista.

Eräs järkevä mutta pelokas tiedemies kommentoi asiaa seuraavasti. Hänen nimensä salataan, koska hän pelkää kostotoimia itselleen ja perheelleen, koska hän puhuu rikollista covidi-yritystä vastaan:

"Jos muut patologit vahvistavat ruumiinavauslöydökset lisänäytteillä ja jos ne yhdistetään tohtori Hoffen (>60%-rokotteen saaneilla on kohonnut D-dimeeritesti ja näyttöä hyytymisestä) ja tohtori Colen (syöpien lisääntyminen rokottamisen jälkeen, mukaan lukien kohdun syövän kaksikymmenkertainen lisääntyminen) löydöksiin, kyseessä on käsittämättömän suuri katastrofi. Johtopäätöksenä (jos lisätiedot tukevat sitä) on, että periaatteessa JOKAINEN rokotteen saaja kärsii vaurioita, ja ne lisääntyvät jokaisen pistoksen jälkeen. Kun otetaan huomioon vahinkotyyppien vakavuus (autoimmuunisairaudet, syöpä, uudelleen puhkeavat lepotilassa olevat infektiot, hyytyminen/halvaukset, sydänvauriot jne.), nämä vaikutukset johtavat eliniän lyhenemiseen, joka olisi laskettava rokotusten aiheuttamiksi kuolemiksi. Yhdysvalloissa, jossa on rokotettu noin 200 miljoonaa ihmistä, kuolemantapausten määrä ei siis ole VAERS:ssä raportoitu noin 10 000 tai VAERS:ssä ilmoitettu yli 150 000 kuolemantapausta, vaan se voi olla lähemmäs kymmeniä miljoonia, kun rokotusten vaikutukset toteutuvat."

Valitettavasti olemme samaa mieltä ilmoittavan kollegamme kanssa, ja olemme maininneet tämän jo aiemmin: ennätykselliset kuolemantapaukset, joita on jo tapahtunut näiden injektioiden vuoksi, ovat vasta alkua. Valitettavasti ennustamme, että ihmiset sairastuvat ja kuolevat näihin injektioihin vielä pitkään.

Mitä me voimme tehdä? Ensinnäkin, hauttakaa pysäyttämään injektiot ja saattamaan rikollinen covid-yritys ja kaikki sen kätyrit oikeuden eteen,  ja toiseksi antaa injektion uhreille nykyiset parhaat vieroitusstrategiat, joita meillä on.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi