Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Mitä on niissä iskuissa, joita he niin epätoivoisesti haluavat antaa meille?

Johdanto

Nämä injektiot eivät ole rokotteita. Ihmisille on valehdeltu siitä, mitä neulassa on, ja heidät on pakotettu ottamaan sitä.

Olen ylpeä siitä, että kuulun siihen pieneen prosenttiin tutkijoista ja lääkäreistä eri puolilla maailmaa, jotka vastustavat rikollista covid-yritystä (CCE). Perverssi kyllä, nämä asiantuntijat maksavat tällä hetkellä kovaa hintaa ponnisteluistaan pelastaakseen ihmishenkiä, selittäessään todellista tiedettä ja paljastaen pakkoruiskujen todelliset vaarat.

Jälleen kerran olemme iloisia voidessamme jakaa tohtori Verkerkin ja ryhmän hienon työn. Alliance For Natural Health International. Tohtori Verkerk ja hänen tiiminsä ovat niiden ihmisten lyhyellä listalla, jotka ovat täysin sitoutuneita, päteviä ja rehellisen tieteen, julkisen koulutuksen ja ihmisoikeusaktivismin etulinjassa CCE:n torjumiseksi.

Tohtori Verkerkin uusin 6-sivuinen artikkeli on lukemisen arvoinen. Hän käsittelee tiiviisti pakkoruiskujen biokemian perusteita, edistää käsityksiämme eri näkökohdista, kuten: injektioiden geneettisten sekvenssien ja niistä johtuvien piikkiproteiinien spesifisistä muutoksista; ihmisen sikiön munuais- ja verkkokalvosolujen runsaasta esiintymisestä virusvektorin DNA-injektioissa (Astrazenica ja J&J); epäpuhtauksista ja 1,6 miljoonasta annoksesta, jotka Japani hylkäsi niiden vuoksi; uusista grafeenioksiditodisteista; ja viimeaikaisista "epäilyttävistä" muutoksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joilla yritetään peittää injektioiden täydellistä epäonnistumista ja myrkyllisyyttä. Tohtori Verkerk kertoo myös mielenkiintoisia johtolankoja, joiden avulla voidaan tutkia joihinkin rokotteisiin sisältyvää epäiltyä sähkö-nanoteknologiaa ja transhumanismin agendaa. Tieto on valtaa.

Tässä on tohtori Rob Verkerkin 10 minuutin yleiskatsausvideo:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi