Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Andrew Hill. $40 Million. 504,000 ihmistä kuolee

Tohtori Tess Lawrie keskustelee Ivermektiini-meta-analyysistään, FDA:sta ja tohtori Andrew Hillistä.

Erityiskiitokset TrialSiteNews tämän Tess Lawrien haastattelun ja alexandrosm alkaen Rumble siitä, että tämä materiaali on löydetty internetin arkistoista ja ladattu uudelleen sen jälkeen, kun fasistinen videoalusta YouTube sensuroi sen.

Liverpoolin yliopisto ja tohtori Andrew Hill muuttivat ivermektiiniä koskevia päätelmiään; maksu $40,000,000 euroa.

Bill Gatesin rahoittama Unitaid maksoi Liverpoolin yliopistolle $40 000 000, kun yliopiston virologi tohtori Andrew Hill luopuu aiemmasta johtopäätöksestään, jonka mukaan ivermektiini tehoaa covidiin, ja edistää päinvastaista väärennettyä tiedettä. Tämä antoi mitä epäluotettavimmalle WHO:lle oikeutuksen estää ivermektiinin käyttö, minkä vuoksi 15 000 ihmistä kuolee tarpeettomasti joka päivä.

Virologi tohtori Andrew Hill kuvailee "hankalaa tilannettaan", kun hän kohtasi tohtori Tess Lawrien.

Hill varmisti 40 miljoonan dollarin rahoituksen, esitti väärää tiedettä ja esti ivermektiinin maailmanlaajuisen saatavuuden. Hill myöntää, että se maksaa 15 000 ihmishenkeä päivässä, mutta toivoo, että se rajoitettaisiin kuuteen viikkoon ja maksaisi vain 504 000 ihmishenkeä.  

Monien tiedemiesten ja lääkäreiden tavoin tohtori Andrew Hill on valinnut lyhytaikaisen roolin rikkaana roistona.

Samaan aikaan harvinaiset tiedemiehet ja lääkärit ovat valinneet eettisen tien; he ovat tehneet kovasti töitä ja pysyneet uskollisina tieteelle ja valalleen huolimatta heitä vastaan suunnatusta taloudellisesta ja institutionaalisesta vainosta. Tohtori Tess Lawrie on näiden hyvien lääkärien ikoni, ja hän on tämän tarinan päähenkilö.

"Lääketieteen tohtori Andrew Hill on vanhempi vieraileva farmakologian tutkijatohtori Liverpoolin yliopistossa. Hän on myös Bill ja Melinda Gatesin säätiön ja Clintonin säätiön neuvonantaja. Ivermektiiniä arvioineen WHO:n tutkijana Hillillä oli valtava vaikutusvalta lääkkeen käyttöä koskeviin kansainvälisiin ohjeisiin.

Hill oli aiemmin laatinut analyysin ivermektiinistä COVID-19:n hoidossa, jossa lääke todettiin erittäin tehokkaaksi.

Vuoden 2020 tammikuun 6. päivänä Hill todisti innostuneena NIH:n COVID-19-hoito-ohjeiden paneelissa ivermektiinin käytön puolesta. Kuukauden kuluessa Hill joutui kuitenkin "hankalaan tilanteeseen", kuten hän itse asian ilmaisee. Rahoittajiensa painostuksesta Hill julkaisi sitten epäsuotuisan tutkimuksen. Ironista kyllä, hän käytti samoja lähteitä kuin alkuperäisessä tutkimuksessa. Vain johtopäätökset olivat muuttuneet." - World Tribune

Tohtori Tess Lawrie on osoittanut olevansa vankka sekä tieteellisen tiedon, etiikan että aktivismin suhteen. Hän on johtaja Näyttöön perustuvan lääketieteen konsultointi, brittiläisen Ivermektiiniä koskevan suosituksen kehittämisaloite, ja yksi perustajista, jotka perustivat Maailman terveysneuvosto. Tohtori Lawrie otti yhteyttä Hilliin tämän kannanmuutoksesta ivermektiinin puolesta ja vastaan ja hänen tieteellisestä vääristelystään. Keskustelu on järkyttävä, ja sen jäljennös on sisällytetty tähän artikkeliin, jossa kerrotaan tarkemmin tohtori Hillin todellisesta rappiosta:

https://www.worldtribune.com/researcher-andrew-hills-conflict-a-40-million-gates-foundation-grant-vs-a-half-million-human-lives/ 

Lisäys: Lisätietoa tästä tapauksesta

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi