Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Hyvät, huonot, rumat, ja 15.00 EST tänään

WCH:n yleiskokouksen asialista, laukaukset aiheuttavat syöpää, Ruotsi ja Islanti lopettavat kaikki mandaatit ja paljon muuta.

Mitä tämän päivän postauksessa on?

 • WCH:n yleiskokous 1. marraskuuta esityslista
 • "Rokotteen" aiheuttamat kuolemat ja vammat
 • Uusi verkkosivusto VAERS-tietojen seurantaan
 • Massanmuodostus: ymmärrä psykologista hyväksikäyttöä ja manipulointia.
 • Strong and Free Broadcastin uusi haastattelu tohtori Mark Trozzin kanssa.
 • Tohtori McCullough, "Rokotteiden täydellinen epäonnistuminen".
 • Kiitollisuus tohtori Paul Alexanderilta
 • Myös ruiskeet aiheuttavat syöpää
 • Covid "Vaccines"; How Dangerous Are They is being translated into Spanish
 • Ruotsi ja Islanti lopettavat nautojen väärinkäytön
 • Lyhyt mutta vakava viesti Randy Hillieriltä
 • Kallis Remdesivir edistetään whist Halvat Ivermektiini tukahdutetaan

Tänään, 1. marraskuuta, kolme suurta kanadalaista esittäytyy Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa 3 pm

Tässä on Maailman terveysneuvoston yleiskokouksen tämänpäiväinen esityslista:

Tänään klo 15.00 Toronton aikaa alkavassa kokouksessa Kanadan oma perustuslakijuristi ja vapauden puolustaja Michael Alexander Justice Center for Constitutional Freedom -järjestöstä esittelee tietoon perustuvaa suostumusta. Muita kanadalaisia sankareita ovat Ted Kuntz Freedom Rising -järjestöstä ja Svetlana Rilkoff EZRA Wellnessistä, joka on innovaattori, joka tuo todellisen terveydenhuollon takaisin epätoivoisille kanadalaisille, jotka elävät lääketieteellisessä apartheidissa.

Tässä on linkki suoraa lähetystä varten, joka alkaa klo 15.00 EST:

"Rokotteen" aiheuttamat kuolemat ja vammat:

Tässä Trial Site Newsin CaTalyst-jaksossa yksi suosikkitoimittajistamme, Shabnam Palesa Mohamed, ottaa mukaan tutkijatohtori Jessica Rosen ja lääketieteen ja juridiikan asiantuntijan, tohtori Herman Edelingin. He tutkivat pakollisessa keskustelussa VAERS-tietoja, kokemuksia jab-vammatietojen saattamisesta viranomaisten tietoon ja meneillään olevan peittelyn katastrofaalisia seurauksia. He käsittelevät myös riippumattoman THJ SAVAERS -hankkeen merkitystä, WHO:n johtamasta pandemiasta saatuja kokemuksia ja toivoa herättävää viestiä yleisölle - oikeutta terveyteen on vaadittava takaisin.

Testimonies-projektissa näytetään kasvot ja kerrotaan tarinoita ihmisistä, jotka ovat loukkaantuneet ja kuolleet pakotettujen covid-pistosten seurauksena.

OpenVAERS.com

OpenVAERS.com on VAERSin täydellinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjä voi helposti tehdä hakuja VAERSista. Sivusto ei ole voittoa tavoittelematon, ja sitä ylläpitävät rokotusvammautuneet ihmiset, jotka yksinkertaisesti haluavat avoimuutta. He eivät edes ota vastaan lahjoituksia. Kotisivulla voi rekisteröityä viikoittaisten päivityssähköpostiviestien tilaajaksi, ja sivustolla on erinomaiset hakuohjelmat, joiden avulla kävijä voi tarkastella vain Covid-rokotustietoja sekä tiettyjä vammoja koskevia tietoja.

Psykologisen hyväksikäytön ja manipuloinnin ymmärtäminen

Massamuotoilu: syvempi sukellus psykologiseen hyväksikäyttöön ja manipulointiin, jota meihin käytetään, ja miten vastustaa ja selviytyä. Hieno haastattelu tohtori Mattias Desmetin, kliinisen psykologian professorin ja tilastotieteen maisterin kanssa. Miksi pelkäätte flunssavirusta, jonka eloonjäämisprosentti on 99,7%; teidän pitäisi pelätä lähestyvää totalitaarista valtiota ja transhumanismia:

Tohtori Trozzi "Nämä injektionantokampanjat ovat loputtomasti voittoa tuottava eugeniikka- ja valvontamekanismi."

Se alkoi keskustelulla Maailman terveysneuvostosta ja johti siihen, että "nämä injektiot ovat loputtomasti voittoa tuottava eugeniikka- ja valvontamekanismi". Katsokaa tämä 29 minuutin haastattelu, jonka Iron Will of Strong and Free Canada on tehnyt tohtori Mark Trozzin kanssa.

Tohtori McCullough: Rokotteet ovat täydellinen epäonnistuminen

Yksi maailman pätevimmistä ja eettisimmistä lääketieteellisistä tutkijoista, tohtori Peter McCullough paljastaa "Rokotteiden epäonnistumisen".

Tohtori Paul Alexander lähettää kiitokset teille

Keräsimme viime viikolla yhdessä yli $8000,00 euroa tukeaksemme eettisintä tiedemiestä ja humanitaarista tohtori Paul Alexanderia, joka on uhrannut kaiken pelastaakseen ihmishenkiä ja kertoakseen totuuden. Kiitos, että keräsitte nämä varat sankarin auttamiseksi.

Se merkitsee minulle valtavan paljon, enkä tiennyt, että on niin paljon ystävällisiä ihmisiä. On monia hyviä ihmisiä, jotka kamppailevat ja joita on epäoikeudenmukaisesti rangaistu, heidän uransa on vahingoittunut ja heidän nimensä mustamaalattu. Tämä oli yksi syy siihen, miksi kirjoitin artikkelin The Attack on Scientific Dissent. On hyvin väärin, että tohtori Trozzin ja tohtori Phillipsin kaltaisten lääkärien uraa on vahingoitettu, koska he haluavat vain pelastaa ihmishenkiä ja auttaa. Yritän parhaani mukaan auttaa omalla pienellä tavallani, ja ilman tohtori Trozzia en olisi koskaan tiennyt, että hyviä ihmisiä on olemassa. Minut kasvatettiin kristityksi, mutta Jumalan silmissä kaikki ovat tasa-arvoisia, ja meidän on yritettävä auttaa kaikkia. Juuri nyt taistelu koskee lapsia ja näitä rokotteita, ja minä olen eturintamassa tohtori Trozzin kanssa, jotta toivottavasti estämme lapsia vahingoittumasta. Kiitos paljon.
Tohtori Paul Alexander, PHD
Suunnittelija

Laukaukset aiheuttavat myös syöpää

Myös pakotetut covidi-injektiot aiheuttavat syöpää. Anteeksi, kun me ennusti ja indeksoi rikollisesti annettujen injektioiden monet haittavaikutukset kesäkuussa 2021., meiltä jäi syöpä huomaamatta. On kuitenkin olemassa monia raportteja syövistä, jotka tulevat remissiosta, kiihdyttävät kasvuvauhtiaan sekä uusia ja nopeasti eteneviä diagnooseja. Tiedämme nyt, että vasta-aineita tuottavat B-tyypin immuunisolut lisääntyvät dramaattisesti sen jälkeen, kun uhreja on ruiskutettu, mutta refleksiivisesti tapahtuu kuitenkin dramaattinen T-solujen tukahduttaminen, mukaan lukien CD8+ T-solut, jotka ovat välttämättömiä elimistön luonnolliselle puolustukselle syöpää vastaan. Nämä injektiot tekevät tuhoa ihmisen immuniteetille ja myös syövälle. WCH:n kansainvälinen tutkijaryhmämme valmistelee parhaillaan yksityiskohtaista raporttia, jonka toivomme saavamme jakaa ensi viikon aikana.

Latinalaisamerikkalaisten veljiemme ja sisariemme pelastaminen

Tulossa pian: Ehkä tärkein työ, jonka olemme tuottaneet www.drtrozzi.org on artikkeli ja video Covid "Vaccines": Kuinka vaarallisia ne ovat. Pian saamme videon valmiiksi espanjankielisellä tekstityksellä, jotta voimme auttaa pelastamaan lisää ihmishenkiä Kilpikonnasaaren eteläisillä alueilla. Pyydämme teitä rukoilemaan keski- ja eteläamerikkalaisia ystäviänne, että he sinnittelisivät vielä hieman pidempään eivätkä hyväksyisi näitä pakkoruiskeita ilman, että heille on kerrottu asiasta täysin.

Ruotsi ja Islanti lopettavat Covidin väärinkäytön

Tässä on hyviä uutisia. Ruotsi lopetti kaikki rajoitukset. Myös Islanti luopuu kaikista rajoituksista, koska "ne eivät toimi".

Sillä välin Ontario Kanada vajoaa yhä syvemmälle synkkään dystooppiseen hulluuteen.

Lyhyt mutta hyvin vakava viesti yhdeltä Ontarion harvinaisen eettisesti ajattelevalta provinssin parlamentin jäseneltä Randy Hillieriltä.

Yhdysvallat: Ivermektiini toimii ja on hyväksytty, Remdesivir ei toimi, mutta sitä mainostetaan rahan vuoksi.

NIH hyväksyy ivermektiinin covidien hoitoon: https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/ (se on asiakirja, joka jokaisen henkilön tulisi pitää mukanaan lääkärin, sairaalan jne. luona.)

Seuraava asiakirja kuitenkin osoittaa, millä lahjuksella Medicare Yhdysvalloissa saa sairaalat käyttämään erittäin kallista ja vaarallista viruslääkettä remdesiviriä, joka ei toimi: 20%-bonusdollaria! Ivermektiini on turvallista, tehokasta ja halpaa, mutta mistä isot lääketehtaat saavat siitä rahaa?

https://www.cms.gov/medicare/covid-19/new-covid-19-treatments-add-payment-nctap

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi