Tohtori Mark Trozzi

Alkuperäinen antigeeninen synti - toinen syy lopettaa laukaukset

Miten pakotetut injektiot voivat antaa Covidille evolutiivisen etumatkan ihmiskuntaan nähden.

Johdanto alkuperäiseen antigeeniseen syntiin

Tässä selitämme ilmiön nimeltä "Alkuperäinen antigeeninen synti". Virukset kehittyvät. Tämä koskee myös koronaviruksia. Siksi meillä on viime aikoina ollut erittäin tarttuva mutta vain vähän vaarallinen Delta-muunnos. 

Ihmisen immuniteetti virusten perhettä vastaan on voimakkaimmillaan sen ensimmäistä versiota tai "muunnosta" vastaan, jonka hän kohtaa. Heidän immuniteettinsa on heikompi peräkkäisiä viruksia vastaan, joille he altistuvat kyseisessä virusperheessä. Jos henkilö altistuu ensimmäisen kerran virukselle tai jollekin sen antigeenille immunisaation kautta viruksen aikaisemmalle versiolle, hänen immuniteettinsa tulevia versioita vastaan on heikompi ja tehottomampi.

Ihmisen ja virusten luonnollinen yhteisevoluutio

Luonnollisesti lapsi altistuu ensimmäisen kerran virusperheelle, kuten influenssalle tai koronavirukselle, viruksen nykyiselle tai uusimmalle versiolle. Näin ollen nuorilla ihmisillä on luonnollisesti paras immuniteetti viruksen nuorinta tai uusinta versiota vastaan. Iäkkäämpien ihmisten immuunijärjestelmä on valmiimpi ja tehokkaampi niitä vanhempia versioita vastaan, joille he ovat altistuneet varhaislapsuudessa. He ovat herkempiä uudemmille versioille.

Näin ollen virukset ja ihmiset kehittyvät yleensä rinnakkain, ja nuorimmat ihmiset ovat kaikkein immuuneimpia uusimmille viruksille.

Harvoin viruksen vanha versio (tai "variantti") voi palata useita vuosia myöhemmin, ja paradoksaalista kyllä, juuri vanhimmilla ihmisillä on parempi immuniteetti tätä "vanhanaikaista" muunnosta vastaan, joka on palannut. Vuoden 1957 influenssapandemia oli tällainen tapaus, ja 70-vuotiailla ihmisillä oli paras immuniteetti sitä vastaan, koska he olivat altistuneet sille monta vuotta aiemmin lapsena.

Perusteltu kritiikki

Olemme esittäneet monia perusteltuja kritiikkejä nykyisistä kokeellisista Covid 19 -rokotteina esitetyistä Covid 19 -biologisista injektioista. Nämä virusgeneettiset injektiot saavat ihmisen solut kaikkialla uhrien kehossa tuottamaan koronaviruksen myrkyllisiä piikkiproteiineja, jotka puolestaan saavat koehenkilöiden immuunijärjestelmän tuottamaan vasta-aineita näitä piikkiproteiineja vastaan. Tähän liittyy monia ongelmia, jotka olemme selittäneet aiemmissa töissämme:

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Tämä käsitys alkuperäisestä antigeenisestä synnistä tuo kuitenkin esiin toisen vakavan syyn siihen, että nämä rokotukset aiheuttavat haittaa. Covid-19-virus kehittyy, kuten kaikki virukset. Ihmisiin ruiskutetaan geneettisiä kokeita, jotka johtavat siihen, että heidän elimistönsä tuottaa immuunivasteen piikkiproteiinien tuotantoon, joka käynnistyy heissä. Tämä piikkiproteiini on samanlainen kuin SARS CoV2:n edeltävä versio, joka lanseerattiin yleisölle vuoden 2019 lopulla/vuoden 2020 alussa. Se on nyt vanha versio viruksesta. Se ei ole delta-muunnos.

Nyt CCE:n ohjelma, jonka tavoitteena on ruiskuttaa kaikki, on saanut entistä synkemmän käänteen, ja uudet kohteet ovat jo viisivuotiaita lapsia. Tämä on joko harhaanjohtavaa tai pahaa.

https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Johtopäätös: lopetetaan luontoon puuttuminen

Alkuperäinen antigeeninen synti on toinen painava syy lopettaa nämä rokotukset, erityisesti lapsilla. Jos näitä lapsia pistetään, heidän immuunivasteensa on nyt korkeimmillaan tämän viruksen viimevuotiselle versiolle eikä nykyiselle versiolle. Tämä antaa kehittyville viruksille etulyöntiaseman ihmisiin nähden ja pitää meidät askeleen niiden kehitystä jäljessä.

Luonnollinen immuniteetti toimii. Lopettakaa holtiton, voittoa tavoitteleva puuttuminen luontoon, mukaan lukien rokotukset.

Suositeltava lisälukemisto

Tässä on hieno artikkeli, jossa esitellään lisätietoja alkuperäisestä antigeenisestä synnistä:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi