Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Bothan järkyttävä mikroskooppinen analyysi

Vakavia verisoluvaurioita ruiskujen uhreilla ja mikroskooppisia korkean teknologian metalliesineitä ruiskeissa.

Johdanto

Tohtori Trozzi: Osallistuin juuri poikkeukselliseen kolmipäiväiseen verkkohuippukokoukseen, The Caribbean Health Summit 2021. Siihen osallistui erittäin paljon osanottajia, ja monet maailman parhaista Covid-asiantuntijoista pitivät erinomaisia esityksiä. Toivomme, että Karibian terveyshuippukokouksen koko videokirjasto on pian valmis, sillä jaettavaa on paljon.

Yksi esitelmistä oli tohtori Zandre Bothan esitys. Hän on tutkinut mikroskoopilla monien ihmisten verta sen jälkeen, kun he ovat joutuneet pakotettujen, väärää tietoa sisältävien Covid-biotekniikkaruiskujen uhreiksi, joita myydään rikollisesti "Covid-rokotteina", vaikka tiedämme, etteivät ne ole niitä.   

Tohtori Bothan mikroskooppilöydökset ovat kauhistuttavia!

Ensinnäkin hän havaitsee jatkuvasti äärimmäisiä punasoluvaurioita kaikilla ruiskutuksen uhreilla. Hän havaitsee pinottuja rukleoita. Tämä on kuvattu kesäkuussa Pinoutuneet punasolut ovat punasolujen vaurioitumisen äärimmäinen muoto, jolloin ne tarttuvat toisiinsa, eivät enää pysty kuljettamaan tehokkaasti happea ja tukkivat pieniä verisuonia, mikä johtaa tappaviin verihyytymiin.

Toiseksi tohtori Botha sai turvallisen näytteen yhdestä covid-injektiosta. Sen mikroskooppinen tutkimus paljasti epäorgaaniset sähkötekniset elementit näissä bioaseinjektioissa. Ymmärtääksemme Big Bad Pharman tekosyy sille, että viattomiin ihmisiin ruiskutettavien cocktailien salaiset ainesosat ovat salaisia, on se, että heidän "tuotteensa sisältää henkistä omaisuutta, jota heillä on oikeus suojella". Muistakaa "salaperäinen ainesosa", jota etsimme tohtori Trozzin kesäkuussa 2021 julkaistussa laajassa artikkelissa otsikolla: Covid-"rokotteet"; kuinka vaarallisia ne ovat?

Tohtori Bothan esitys Karibian huippukokouksesta ei ole vielä saatavilla, mutta tässä on muita hänen viimeaikaisia esityksiään, joissa on esitetty samoja mikroskooppisia havaintoja.

Koskaan ennen näkemätön: Verilääkäri paljastaa kauhistuttavia löydöksiä tutkittuaan pulloja: Verilääkäri paljastaa kauhistuttavia löydöksiä tutkittuaan pulloja

Huomaamme, että injektiot ovat pahempia kuin luulimme.

Olemme huomanneet, että pistokset ovat vielä pahempia kuin luulimme, mikä oli jo ennestään kauheaa. Samaan aikaan maanpetokselliset poliitikot, kuten Kanadan Trudeau, ja korruptoituneet johtajat niin monissa instituutioissa ympäri maailmaa jatkavat niiden pakottamista ihmisille ja demonisoivat ihmisiä, jotka kieltäytyvät injektioista ja joutuvat sen sijaan lääketieteellisen apartheidin uhreiksi menettäen työpaikkansa, kotinsa ja lisää vapautta. Se on pahoinpitelyä, joukkomurhaa ja huipputeknologista ruumiiseen tunkeutumista.

Nämä ruiskujen sähkötekniset itsekokoonpanevat elementit näyttävät olevan rikollisen covid-yrityksen suorittamaa ihmiskehojen diabolista hakkerointia.

Olen samaa mieltä tohtori Bothan kiihkeästä vetoomuksesta, että ihmiset hylkäävät nämä injektiot, jopa lääketieteellisen apartheidin tyrannimaisten saappaiden alla. Meidän on erityisesti suojeltava lapsia, kun vastassa on sortavia maanpetoksellisia poliitikkoja, kuten Kanadan Trudeau, joka on juuri kieltänyt 12-vuotiailta ja sitä vanhemmilta kanadalaisilta matkustamisen Kanadan sisällä, Kanadasta pakenemisen, toimeentulon hankkimisen tai yhteiskuntaan osallistumisen, elleivät he suostu injektioihin:

https://www.jccf.ca/trudeau-bans-the-unvaccinated-from-leaving-the-country-and-from-earning-a-living/

Tukekaa tätä vastaan taistelevia järjestöjä, kuten kanadalaista Justice Center for Constitutional Freedoms -järjestöä.

Covidin lääke on oikeus

Covidin parannuskeino on oikeus. Meidän ei pidä alistua, ja meidän on autettava toisiamme selviytymään lääketieteellisen apartheidin ankarista ja sortavista ajoista. Rukoilemme, että koviittirikosten monet rikoskumppanit poistetaan pian viroistaan ja sijoitetaan vankilaselleihin odottamaan pikaista oikeudenkäyntiä rikoksista, joista monet, kuten maanpetos, vaativat kuolemanrangaistusta. He syyllistyvät selvästi rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

Pohtikaamme lopuksi, mikä on näiden mikroskooppisten itsekokoonpanevien sähköteknisten yksiköiden tehtävä, joita ruiskutetaan massoittain viattomiin ihmisiin? Ne ovat tietenkin hyvin luonnottomia ja huonoja kaikkien terveydelle. Mutta siihen täytyy liittyä muutakin.

Palataanpa lyhyesti asiaan. Muistakaa maaliskuu 2020, jolloin meidät kaikki suljettiin ensimmäistä kertaa "kahdeksi viikoksi käyrän tasoittamiseksi". Ainoastaan "välttämättömät työntekijät" saivat jatkaa työtään. Kummallista kyllä, "välttämättömiin työntekijöihin" kuului miehistöjä, jotka asensivat 5G-mastoja suurella nopeudella ja intensiteetillä kaupunkeihin ympäri maailmaa, myös Kanadaan. Voisiko 5G:n sähkömagneettisten signaalien ja pahaa-aavistamattomiin, viattomiin ihmisjoukkoihin ruiskutettujen, itse koottavien sähköteknologiahiukkasten välillä olla vuorovaikutusta?

Harkitse näitä:

Grafeenioksidi animoituu matkapuhelimen EMR:n avulla

Grafeenioksidin itsekokoonpano

Meillä on vielä lisää tutkittavaa

On selvää, että meillä on vielä paljon tutkimusta ja työtä tehtävänä tämän aiheen parissa. Nyt kun pyrimme jo auttamaan injektion uhreja monilta biologisilta myrkyllisiltä vaikutuksilta, kuten myrkyllisiltä piikkiproteiineilta, vasta-aineista riippuvaiselta tehostumiselta, hedelmättömyydeltä, autoimmuunisairauksilta ja muilta, meidän on myös otettava huomioon erittäin todennäköinen yhteys tämän ase- ja valvontajärjestelmän kahden näkökohdan välillä, jotka ovat nämä mikroskooppiset sähköteknologiset elementit injektioissa ja myrkylliset 5G-kentät, joita kootaan ympärillemme. Tutkimme ja keskustelemme tästä paljon enemmän eteenpäin. Ruiskeesta kieltäytyminen on itsepuolustusta. Myös 5G-tornien riisuminen aseista on itsepuolustusta, ja rehellisesti sanottuna sen pitäisi olla poliisin työtä sekä kaikkien kansalaisten perusoikeus. Jatkamme tutkimusta ja jakamista.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi