Justice Center for Constitutional Freedoms puolustaa sinua

Kanadan perustuslaki ja oikeuksien ja vapauksien peruskirja vastakkain Ontarion nykyisten tyrannimaisten poliitikkojen kanssa.

Perustuslaillisia oikeuksia ja vapauksia puolustava oikeuskeskus (The Justice Center for Constitutional Rights & Freedoms)

Kanadalainen Justice Center for Constitutional Freedom -järjestö puolustaa perustuslakia ja ihmisoikeuksiamme "rokotepasseja" vastaan.

Valitettavasti monet hallitukset, mukaan lukien Kanadan liittovaltion hallitus ja Ontarion provinssin hallitus pääministeri Fordin johdolla, eivät pidä perustuslakia ja oikeuksien ja vapauksien peruskirjaa pyhinä asiakirjoina, joita pitäisi tutkia ja kunnioittaa palvellessaan kansalaisia, vaan pikemminkin vessapaperin korvikkeena, kun ne palvelevat yritysten ylikuormitusta, polkevat ihmisoikeuksia ja turmelevat elämäämme ja yhteiskuntaamme.

Emme kuitenkaan tue emmekä hyväksy heidän korruptoituneita suunnitelmiaan, harhaanjohtavia tiedotuskampanjoita ja kaiken pyhän loukkauksia. Luojan kiitos Justice Center for Constitutional Freedoms -järjestön jalosta työstä. www.jccf.ca

JCCF on kanadalainen oikeudellinen järjestö ja liittovaltion rekisteröimä hyväntekeväisyysjärjestö, joka puolustaa kansalaisten perusvapauksia Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan nojalla tarjoamalla pro bono -oikeusedustusta ja valistamalla kanadalaisia ihmisoikeuksista.

JCCF on erittäin tukemisen arvoinen järjestö, ja se on yksi kanadalaisten suurista toiveista, jotka haluavat lopettaa dystooppisen painajaisen, joka on vapautettu covidin nimissä. ei vakavampi kuin kausi-influenssa.

SARS CoV2, joka on laajasti patentoitu virusta ja siihen liittyviä tuotteita on käytetty luomaan erittäin korkean voiton teollisuus ja autoritaarinen vallankaappaus suuressa osassa maailmaa. Nyt Criminal Covid Enterprisen kätyrit hallituksessa pakottavat vaarallisen injektion - joka ei ole rokote, on ei turvallinenja on ei tehokas estämään tämän pahamaineisen, patentoidun, pienen kuolleisuuden ja suuren voiton tuottavan viruksen leviäminen.

Rokotepassit edustavat hallitusten lopullista laskeutumista kaikesta säädyllisyydestä hillittömään pahuuteen. Nämä niin kutsutut injektiot aiheuttavat paljon enemmän kuolemia kuin covid koskaan aiheutti, ja valitettavasti niitä on tulossa vielä paljon lisää.

Siksi Justice Center for Constitutional Freedoms on lähettänyt Ontarion pääministeri Fordille, terveysministeri Elliottille ja tohtori Moorelle tämän kirjeen, jossa vaaditaan heitä kunnioittamaan lakia ja ihmisoikeuksia ja peruuttamaan uudet "rokotepassilainsa".

Tässä on kirje: asiakirja, joka perustuu totuuteen ja maamme todellisiin lakeihin. Meidän kaikkien pitäisi olla kiitollisia ja tukea JCCF:ää. Harkitkaa lahjoittamista heidän työhönsä, kun he puolustavat meitä tyranneja vastaan.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi