Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Suure farmaatsia tulevik 5. osa | Dr. Rob Verkerk

Kümme suurt põhjust, miks see on "Big Pharma" lõpu algus.

Parema tee konverentsilt 17. septembril Viinis, Austrias. Konverentsi korraldas Me näitame oma nägu ja kaasrahastaja on Maailma Tervisenõukogu.

Video kohta

Siin on viimane osa viieosalisest Viini sarjast, mis käsitleb "suure farmaatsia" tulevikku. Dr. Rob Verkerk on ANH Internationali asutaja. Nelikümmend aastat on ta uurinud ja edendanud looduslikku tervist ja jätkusuutlikke ökosüsteeme. Selle protsessi käigus on ta kogenud ja võidelnud nii pestitsiidi- kui ka farmaatsiatööstuse korruptsiooni ja destruktiivsuse vastu.

Dr. Verkerki ettekanne on rikas ja sisaldab hästi teenitud teadmisi bioloogiast, ettevõtlusest, pettustest ja korruptsioonist. Big Pharma teeb koostööd väikeste biotehnoloogiaettevõtetega, kontrollib paljusid poliitikuid ja bürokraate. Nad kasutavad inimkonda katsejänestena, minnes isegi nii kaugele, et praegused geenimuutvad covid-19 süstid on vääralt esitatud kui "vaktsiinid" ja neid surutakse maailma elanikkonnale peale.

Dr Verkerk selgitab, kuidas suurfarma on: haiguskeskne; korrumpeerunud, petturlik ja kuritegelik; petlik; kallis; ebaefektiivne; ohtlik; võõras ja loodusevastane; saastav; kuritahtlik ja võimust võttev.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Palun toetage meie missiooni

Oleme väga tänulikud teie annetuste eest. Teie annetused aitavad säilitada meie üha mitmekesisemad, nähtavad ja nähtamatud jõupingutused tervise, väärikuse, turvalisuse ja inimõiguste taastamiseks.

Dr Trozzi uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti