Dr. Mark Trozzi

Suure farmaatsia tulevik 5. osa | Dr. Rob Verkerk

Kümme suurt põhjust, miks see on "Big Pharma" lõpu algus.

Parema tee konverentsilt 17. septembril Viinis, Austrias. Konverentsi korraldas Me näitame oma nägu ja kaasrahastaja on Maailma Tervisenõukogu.

Video kohta

Siin on viimane osa viieosalisest Viini sarjast, mis käsitleb "suure farmaatsia" tulevikku. Dr. Rob Verkerk on ANH Internationali asutaja. Nelikümmend aastat on ta uurinud ja edendanud looduslikku tervist ja jätkusuutlikke ökosüsteeme. Selle protsessi käigus on ta kogenud ja võidelnud nii pestitsiidi- kui ka farmaatsiatööstuse korruptsiooni ja destruktiivsuse vastu.

Dr. Verkerki ettekanne on rikas ja sisaldab hästi teenitud teadmisi bioloogiast, ettevõtlusest, pettustest ja korruptsioonist. Big Pharma teeb koostööd väikeste biotehnoloogiaettevõtetega, kontrollib paljusid poliitikuid ja bürokraate. Nad kasutavad inimkonda katsejänestena, minnes isegi nii kaugele, et praegused geenimuutvad covid-19 süstid on vääralt esitatud kui "vaktsiinid" ja neid surutakse maailma elanikkonnale peale.

Dr Verkerk selgitab, kuidas suurfarma on: haiguskeskne; korrumpeerunud, petturlik ja kuritegelik; petlik; kallis; ebaefektiivne; ohtlik; võõras ja loodusevastane; saastav; kuritahtlik ja võimust võttev.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Piletite üksikasjadeks klõpsake pildil
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti