Mark Sexton endine politseinik | Citizens Enforce the Law

Kui valitsused ja institutsioonid ei täida oma kohustusi ja on kuritegeliku kontrolli all, peavad arstid, politseinikud ja muud isikud tagakiusamisest hoolimata säilitama oma vande. Kõigil meestel ja naistel on õigus ja kohustus järgida seadust.

Arstid annavad vande; sama kehtib ka politsei kohta. 

Arstid annavad arstina tegutsema asudes vande. Kuid cänapäeval osalevad paljud valitsused ja meditsiiniametnikud pühendunult inimsusevastastes kuritegudes. Nad avaldavad survet arstidele, et nad laseksid end geneetiliselt süstida ja ühineksid kuritegudega. Nad ähvardavad ja ründavad meie karjääri ja elatist, kui me seda ei tee. Arstid, kes järgivad ebaseaduslike kovidiitide tegevuskava, rikuvad oma vannet ja osalevad kovidiitide inimsusevastastes kuritegudes. Samal ajal teenivad ja kaitsevad paljud eetilised arstid, kes täidavad oma ametivannet, avalikkust sõltumatult, vabade meeste ja naistena, tegutsedes seaduslikult, et kaitsta oma kaasinimesi.

Ka politsei annab ametisse astudes ametivande. See hõlmab üldjuhul õigusriigi põhimõtete, inimõiguste ja põhiseaduse järgimist, mis Kanadas hõlmab Kanada õiguste hartat.

Nagu arstid, on ka paljud politseinikud sunnitud ja manipuleeritud mitte ainult geneetiliselt süstima, vaid ka jõustama ebaseaduslikke mandaate. See tähendab, et ka nemad on nüüd olemas ja tegutsevad vastuolus oma vandega. Sarnaselt eetilistele arstidele teenivad nüüd paljud eetilised politseinikud meid iseseisvalt vabade meeste ja naistena, et säilitada oma vannet "tagada oma kogukonna turvalisus ja inimelu säilitamine".

Mark Sexton on hea näide ühest sellisest politseinikust. See Ühendkuningriigi "endine" politseiametnik töötab väsimatult seaduse kaitsmise ja inimsusevastaste kuritegude peatamise nimel. Ta on suurepärane eeskuju meile kõigile, eriti politseile. Siin näeme Mark Sextonit tegevuses, kuidas ta kaitseb seadust ja kaitseb kaasinimesi "vaktsiinikeskuses", kus pahaaimamatutele ja sunnitud meestele, naistele ja lastele süstitakse iga päev väga mürgiseid ja vääralt kujutatud covid-19 geneetilisi aineid.

See on suurepärane näide meile kõigile. Mark Sexton ja tema väike meeskond näitavad, kuidas seda tehakse, korralikult, lugupidavalt, seaduslikult ja tõhusalt.

Siin on Rahvusvahelise Politseijuhtide Assotsiatsiooni (International Association of Chiefs of Police) korrakaitseametnike ametivanne:

Olulised politseiorganisatsioonid, kes täidavad oma ametivannet, hoiavad seadust ja kaitsevad meid kõiki:

Palun järgige ja toetage neid

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti