Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tõde ivermektiini kohta

See võib ravida nakkushaigusi, päästa elusid, toetada immuunsust, blokeerida surmavate "vaktsiinide" äri ja isegi aidata ravida nende mürgiseid mõjusid; kuid globaalsetel kiskjatel on teine plaan.

Sõda iivermektiini vastu on sõda teie ja minu vastu. Seda sõda meie vastu peavad suurfarmide haletsusväärsed miljardärid, Bill Gates, Fauci, Tedros, WHO, Schwabb, Trudeau, paljud poliitikud, tervishoiuministrid, meditsiiniametnikud, meediajuhid, meediategelased ja kõik teised, kes on seotud iivermektiini mahasurumisega ja moonutatud surmavate kovidiidiinipreparaatide propageerimisega.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti