Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Geneetiline dubleerimine: ohtlik eksperiment ja liigne lihtsustamine

Dr. Rob Verkerk PhD ja dr Mark Trozzi MD

Dr. Rob Verkerk omab sügavaid teaduslikke teadmisi ja sügavat austust looduse vastu. Ta on asutajaks Alliance for Natural Health International. Soovitan tungivalt dr Verkerki ja ANH Internationali kui suurepärast allikat üksikasjalikel uuringutel ja tarkusel põhinevate tervisealaste nõuannete saamiseks.

Siin on üks haruldane ja eriline füüsiliselt isikliku vestlus dr Verkerki ja minu vahel.

Samal ajal kui Gates, Fauci, Tedros ja teised suurte farmaatsiatootjate haletsusväärsed käsilased propageerivad geneetilise teaduse ohtlikku liigset lihtsustamist ja vandaalitsevad meie inimbioloogiat, selgitab dr Verkerk keerukust, saladusi ja põhjusi ettevaatlikkuseks.

H2H Podcast koos Rob Verkerk PhD-ga | vestluses Mark Trozzi MD-ga 1. osa

Seotud lingid:

Täname teid, et te uurite, jagate ja toetate meie missioone aadressil ANH International ja DrTrozzi.org peatada globaalsed kiskjad ja selle asemel aidata luua meile kõigile terve, mõistlik ja vaba tulevik.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti