Dr. Mark Trozzi

Crowd Resilience TV koos dr Hubmer-Moggi ja Trozzi'ga

Dr Maria Hubmer-Mogg ja dr Mark Trozzi arutavad motivatsiooni ja meetodeid, mis aitavad meil jääda tugevaks ja vastupidavaks, Crowd Reslience TV-s.

Väga vähesed kohad maailmas suudavad Kanadaga konkureerida institutsionaliseeritud kurjategijate inimsusevastaste kuritegude osas. Austria võib, kuid "rasked ajad teevad tugevad inimesed" ja mõlemas meie riigis on erilised inimesed tõusnud üles kuritegeliku kovidiidiidiettevõtte vastu.

Üks minu suuri kaasaegseid kangelasi on Dr. Maria Hubmer-Mogg. Mul on au olla tema sõber ja teenida koos temaga üheskoos Maailma Tervisenõukogu juhtkomitee.

Võib-olla mäletate, et 12. veebruaril 2022 jagasime Dr. Hubmer-Moggi intervjuu Kanada raudne Will Dove pealkirja all "Dr. Maria Hubmer-Mogg | Julgeolek fašismi ees".

Maria on valgustatud jõud, kellega tuleb arvestada. Ta on väga hõivatud mitmel rindel. Nende hulka kuulub tema juriidiline töö õigluse, õigusriigi ja inimõiguste taastamise nimel; tema meeleavalduste, protestide ja ülesehitavate ürituste korraldamine vabaduse ja tõe austajatele kogu Euroopas; ja kõige viimasel ajal tema uurimus selle kohta, kuidas me püsime vastupidavana läbi kovisõja. Dr. Maria vastupidavuse uurimistööd leiate paljudelt platvormidelt, kasutades selleks järgmist #crowdRESILIENCETV 

Mul on au, et Maria kaasas mind sellesse raamatusse. #crowdRESILIENCETV selles 17-minutilises intervjuus. Uurime, mis hoiab mind tugevana ja motiveerituna pärast kahte aastat võitlust. Loodan, et leiate siit mõned kasulikud pärlid, mis võivad aidata ka teil jääda tugevaks ja terveks, kui me jätkame oma missiooni, et kaotada praegused hädad ja luua koos parem tulevik.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti