Crowd Resilience TV koos dr Hubmer-Moggi ja Trozzi'ga

Dr Maria Hubmer-Mogg ja dr Mark Trozzi arutavad motivatsiooni ja meetodeid, mis aitavad meil jääda tugevaks ja vastupidavaks, Crowd Reslience TV-s.

Väga vähesed kohad maailmas suudavad Kanadaga konkureerida institutsionaliseeritud kurjategijate inimsusevastaste kuritegude osas. Austria võib, kuid "rasked ajad teevad tugevad inimesed" ja mõlemas meie riigis on erilised inimesed tõusnud üles kuritegeliku kovidiidiidiettevõtte vastu.

Üks minu suuri kaasaegseid kangelasi on Dr. Maria Hubmer-Mogg. Mul on au olla tema sõber ja teenida koos temaga üheskoos Maailma Tervisenõukogu juhtkomitee.

Võib-olla mäletate, et 12. veebruaril 2022 jagasime Dr. Hubmer-Moggi intervjuu Kanada raudne Will Dove pealkirja all "Dr. Maria Hubmer-Mogg | Julgeolek fašismi ees".

Maria on valgustatud jõud, kellega tuleb arvestada. Ta on väga hõivatud mitmel rindel. Nende hulka kuulub tema juriidiline töö õigluse, õigusriigi ja inimõiguste taastamise nimel; tema meeleavalduste, protestide ja ülesehitavate ürituste korraldamine vabaduse ja tõe austajatele kogu Euroopas; ja kõige viimasel ajal tema uurimus selle kohta, kuidas me püsime vastupidavana läbi kovisõja. Dr. Maria vastupidavuse uurimistööd leiate paljudelt platvormidelt, kasutades selleks järgmist #crowdRESILIENCETV 

Mul on au, et Maria kaasas mind sellesse raamatusse. #crowdRESILIENCETV selles 17-minutilises intervjuus. Uurime, mis hoiab mind tugevana ja motiveerituna pärast kahte aastat võitlust. Loodan, et leiate siit mõned kasulikud pärlid, mis võivad aidata ka teil jääda tugevaks ja terveks, kui me jätkame oma missiooni, et kaotada praegused hädad ja luua koos parem tulevik.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Palun toetage meie missiooni

Oleme väga tänulikud teie annetuste eest. Teie annetused aitavad säilitada meie üha mitmekesisemad, nähtavad ja nähtamatud jõupingutused tervise, väärikuse, turvalisuse ja inimõiguste taastamiseks.

Dr Trozzi uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti