Dr. Andrew Hill. $40 miljonit. 504 000 inimest sureb

Dr. Tess Lawrie räägib oma ivermektiini metaanalüüsist, FDA-st ja dr Andrew Hillist.

Eriline tänu TrialSiteNews selle intervjuu jaoks Tess Lawriega ja alexandrosm alates Rumble selle materjali taastamise eest internetiarhiividest ja selle uuesti üleslaadimise eest pärast seda, kui fašistlik videoplatvorm YouTube seda tsenseeris.

Liverpooli Ülikool ja dr Andrew Hill muutsid oma järeldusi ivermektiini kohta; makse $40 000 000

Unitaid, mida rahastab Bill Gates, maksis Liverpooli Ülikoolile $40 000 000, kuna U of L viroloog dr Andrew Hill loobub oma varasemast järeldusest, et ivermektiin mõjub koviidi puhul, ja propageerib vastupidist võltsitud teadust. See andis kõige ebausaldusväärsemale WHO-le õigustuse, et blokeerida ivermektiini kasutamine, mille tõttu sureb iga päev 15 000 inimest asjatult.

Viroloog dr Andrew Hill kirjeldab oma "keerulist olukorda", kui ta seisab silmitsi dr Tess Lawriega.

Hill kindlustas 40 miljoni dollari suuruse rahastamise, esitas valeteadust ja blokeeris ivermektiini ülemaailmse kättesaadavuse. Hill tunnistab, et see maksab 15 000 inimelu päevas, kuid loodab, et see piirdub 6 nädalaga ja maksab ainult 504 000 inimelu.  

Nagu paljud teadlased ja arstid, on ka dr Andrew Hill valinud lühiajalise rolli rikka kaabakana.

Vahepeal on haruldased teadlased ja arstid valinud eetilise tee; nad on teinud kõvasti tööd ja jäänud truuks teadusele ja oma vandele, vaatamata rahalisele ja institutsioonilisele tagakiusamisele nende vastu. Dr. Tess Lawrie on nende heade arstide seas ikoon ja mängib selles loos peategelast.

"Andrew Hill, MD, on Liverpooli Ülikooli farmakoloogia vanemteadur. Ta on ka Bill ja Melinda Gatesi fondi ning Clintoni fondi nõunik. Maailma Terviseorganisatsiooni teadlasena, kes hindas ivermektiini, oli Hillil tohutu mõju selle ravimi kasutamise rahvusvaheliste juhiste üle.

Hill oli varem koostanud analüüsi iivermektiini kui COVID-19 ravimi kohta, milles leiti, et see ravim on ülekaalukalt tõhus.

2020. aasta 6. jaanuaril andis Hill NIH COVID-19 ravijuhiste komisjoni ees entusiastlikult tunnistusi ivermektiini kasutamise toetuseks. Kuu aja jooksul sattus Hill aga sellesse, mida ta kirjeldab kui "keerulist olukorda". Oma rahastamissponsorite surve all avaldas Hill seejärel ebasoodsa uuringu. Iroonilisel kombel kasutas ta samu allikaid, mis algses uuringus. Ainult järeldused olid muutunud." - World Tribune

Dr. Tess Lawrie on tõestanud, et ta on nii teaduslike teadmiste, eetika kui ka aktivismi poolest väga kindel. Ta on direktor Tõenduspõhine meditsiiniline nõustamine, Briti organisatsiooni asutaja Ivermektiini soovituste arendamise algatus, ja üks asutajatest Maailma Tervisenõukogu. Dr Lawrie võttis Hilliga ühendust seoses tema seisukoha muutumisega iivermektiini poolt- ja vastu-positsioonilt ning tema teadusliku väärkajastamise kohta. Vestlus on šokeeriv ja selle ärakiri on lisatud käesolevasse artiklisse, mis kirjeldab veelgi üksikasjalikumalt dr Hilli tõelist langust:

https://www.worldtribune.com/researcher-andrew-hills-conflict-a-40-million-gates-foundation-grant-vs-a-half-million-human-lives/ 

Lisandumine: Siin on lisateavet selle juhtumi kohta
Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti