Covid Sandheden når mainstream i Canada

Sauga 960 AM Radio, 1. februar, Richard Syrett med Dr. Mark Trozzi

Venner, vi kan holde op med at vente på, at den kovide sandhed skal finde en "mainstream" strandhjerne i Canada. Den 1. februar demonstrerede Sauga 960 AM-talk-radio ægte journalistik og gav stemme til den kovide sandhed over radiobølgerne i Canada. RIchard Syrett og jeg diskuterede covid, injektionerne, dødsfald og skader, korrupte medicinske tilsynsmyndigheder og strategier til at afsløre og retsforfølge forbrydelserne. Her er optagelsen.

For mere ægte radiojournalistik kan du lytte til Sauga 960 AM radio i Peel-regionen i Ontario, besøge deres websted, den Richard Syrett Show, og følg dem på de sociale medier @RichardSyrett og @Sauga960AM

Relateret materiale:

Komisk lettelse

Budskabet i musikken

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

3 kommentarer

 1. Min bekymring som kræftpatient, der ikke er vaccineret, er, at da jeg blev brystopereret, endte jeg med en akut operation for et hæmatom. Den næste dag fik jeg en blodtransfusion. Min bekymring er, om blodet var forurenet med covid vax, og om det skadede mit blod og mit immunsystem osv. Ingen synes at have et svar på det. Min operation og transfusion fandt sted i februar 2021. Jeg tænkte aldrig over det før et par uger efter. Nogen oplysninger om dette?

 2. Dr. Trozzi,
  Jeg har fulgt dig og dit korstog for ærlig medicin i et stykke tid nu.
  Jeg stødte på The Wellness Company for flere måneder siden gennem Dr. Peter McCullough
  Jeg ringede faktisk til selskabet for at høre om canadiernes adgang, men det ser ud til at være tidligt på den tid. Vi har hårdt brug for denne vej her i vores korrupte sygehjælpssystem i Canada.
  Jeg håber, at du bliver en hjørnesten!
  Udfordringen bliver at vise canadierne, at vores påståede sundhedssystem er gratis, når det hovedsageligt er en gratis tur for Big Pharma.

  Vær stærk og fortsæt!

  Jack McCullough
  Vancouver BC
  604-603-6216

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk