Big Pharma's fremtid del 4 | Dr. Geert Vanden Bossche

Virkningen af massevaccination på styrkelsen af SARS C0V2-virus

Her er den næste del af den femdelte wienerserie om, hvordan fremtiden for "big pharma" bør se ud. Dr. Geert Vanden Bossche er en verdensberømt ekspert i immunologi og vaccinologi. Anvendelse af massevaccination har dybtgående og farlige virkninger på udviklingen af en aktiv virus. Mens covid-19-"vaccinerne" direkte skader og dræber mennesker, hjælper massevaccinationen også SARS C0V2 med at udvikle sig og udgør en langvarig og stigende fare, især for de mennesker, der får flest indsprøjtninger. Dette er blot en af de farlige virkninger af massevaccination mod covid, som Dr. Vanden Bossche forklarer. Massedræbende covid-injektionskampagner er i bedste fald uforsvarlige.

Dr. Vanden Bossche slutter med en prognose for, hvad der venter forude, og råd til vores overlevelse.

Better Way-arrangementerne fra den 15. til 19. september 2022 i Wien, Østrig, blev afholdt af Vi viser vores ansigter og medfinansieret af Verdensrådet for Sundhed.

Anbefalet materiale

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk