Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Sandheden om Ivermectin

Det kan helbrede kovid, redde liv, støtte immuniteten, blokere for de dødbringende "vacciner" og endda hjælpe med at behandle deres giftige virkninger; men de globale rovdyr har en anden plan.

Krigen mod ivermectin er en krig mod dig og mig. Denne krig mod os føres af de ynkelige milliardærer fra Big Pharma, Bill Gates, Fauci, Tedros, WHO, Schwabb, Trudeau, mange politikere, sundhedsministre, medicinske tilsynsmyndigheder, mediechefer, mediepersonligheder og alle andre, der er involveret i undertrykkelsen af ivermectin og fremme af de misvisende dødelige covid-injektioner.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk