Dr. Plothe | Covid "Vacciner" ødelægger menneskers fertilitet

Enestående faktuel præsentation af Dr. Plothe om Iron Will-rapporten

Covid-injektionerne har i bedste fald været uforsvarlige, i værste fald voldelige. Blandt de 1.500 sygdomstilstande, der følger efter injektionerne, er kvinders menstruationsforstyrrelser og både mænds og kvinders infertilitet alarmerende. Folk bliver steriliseret.

Nogle af højdepunkterne:

 • Graviditet varer 9 måneder, men disse "vacciner" blev godkendt på kun 108 dage. Hvordan kan man påstå, at de er sikre under graviditet? Normalt tager godkendelse af vacciner ti år.  
 • Gravide kvinder blev udelukket fra kliniske forsøg, men injektionerne blev alligevel erklæret sikre for gravide kvinder. Baseret på ingenting!
 • 270 kvinder blev gravide under Pfizer-forsøget; af disse blev 238 ikke rapporteret, og kun én normal fødsel blev rapporteret.
 • Polyethylenglycol, som er en bestanddel af den pegylerede nanopartikel, der anvendes til at levere det genetiske materiale til de menneskelige celler, var kendt for at være et fostertoksin før, før covid blev lanceret.
 • Moderna- og Pfizer-biotech-undersøgelser på 44 rotter i bare 42 dage viste en fordobling af præimplantationstab af graviditet og 295% øget forekomst af fødselsdefekter. Der blev ikke foretaget nogen evaluering af næste generations virkninger, og forskerne var gennemsyret af interessekonflikter, som de forsøgte at skjule.  
 • Fertilitet kræver langsigtede undersøgelser. Disse er ikke blevet foretaget.
 • I september 2021 blev der rapporteret om titusindvis af menstruationsproblemer hos kvinder efter indsprøjtningerne, med kraftige blødninger 8000 gange mere end normalt!
 • En undersøgelse af biodistribution i Japan viste en omfattende distribution med dyb koncentration i kvinders æggestokke.
 • Potentielle mekanismer til skade på fertiliteten omfatter pegylerede nanopartiklers toksicitet, spike-protein-toksicitet , immunrespons på SP , autoimmune angreb på SP-producerende æggestokke og immunangreb på et vigtigt reproduktivt protein syncytin-1, som strukturelt ligner SP.
 • Moderna "vaccine" anvender en højere dosis på 100 mcg end Pfizers dosis på 30 mcg. Pfizer stoppede med den højere dosis på grund af endnu højere toksicitet, men Moderna bruger den stadig.
 • Det injicerede mRNA forbliver i de fleste ofre i 2 måneder og stimulerer produktionen af spikeprotein med SP, der forbliver i 15 måneder. SP beskadiger mandlige testikler med dramatisk reduktion af spermatogenese
 • En undersøgelse i Israel viste, at antallet af sædceller og den mandlige frugtbarhed faldt efter blot én indsprøjtning, hvorefter undersøgelsen blev afsluttet. Hvad sker der så med gentagne doser?
 • USA VAERS afslører massive rapporter om infertilitetsproblemer, der tegner sig for 95% af alle rapporter om infertilitet i de 30 års rapportering for alle vacciner tilsammen.
 • Overalt i verden, hvor "vaccinerne" bliver indført, falder fødselstallene dramatisk ni måneder senere. Dette er uden fortilfælde og omfatter Irland, Tyskland, Australien, Australien, Det Forenede Kongerige, Schweiz, Sverige, Canada, Ungarn og andre lande.
 • De lande, der får flest indsprøjtninger, har de største fald i fødselstallene.
 • Sammenlignet med influenzavacciner har disse injektioner en 1500% højere associeret abortrate.
 • Nogle undersøgelser viser, at polyethylenglycol forårsager næste generations infertilitet. Måske vil personer, der får indsprøjtet glycolethylen, få sterile børn.
 • Vi har brug for langtidskontroller, men medicinalfirmaerne injicerede kontrolpersonerne efter de korte undersøgelsesperioder, hvilket eliminerer langtidskontroller. Det tætteste, vi har, er de lande, hvor folk bedst har modstået de tvungne indsprøjtninger.
 • Stop vaccinerne. Stop undertrykkelsen af ivermectin og fremme sikker covidbehandling. Stop forfølgelsen af de læger, der har været videnskabeligt og etisk korrekte fra begyndelsen. Disse læger skal frikendes og vende tilbage til at tjene de mennesker, der har mere end nogensinde har brug for os nu.
 • Dr. Plothe undersøger muligheden for, at denne genetiske modifikation af mennesker til at producere giftige virale spikeproteiner kan gå i arv, og hvilke konsekvenser det kan have for børnene.
 • Præsentationen slutter efter 24 minutter, og Wills spørgsmål begynder:  
 • Iron Will rejser spørgsmål om fejlbehandling, forsæt, vildledning, svindel, kompromitterede tidsskrifter, forfulgte gode læger og CDC, der skjuler dødsfald ved at fjerne 50.000 dødsfald fra VAERS-databasen og omklassificere dem.
 • Blandt de ubekendte er: Vil dette genetiske eksperiment resultere i arvelig produktion af gift SP hos mennesker? Vil der være fremtidige generationer?
 • Dr. Plothe ser dagligt mange covid "vaccine"-skadede patienter i sin praksis, og han fortæller om nogle af disse erfaringer.
 • Dr. Plothe minder os om, hvordan videnskaben virkelig fungerer, og opfordrer til at stoppe undertrykkelsen og til at have åbne fora. "Lad os vende tilbage til videnskaben; i dag, ikke i morgen."

Kommentar af Dr. Trozzi:

Tak til Iron Will og Dr. Plothe. Virkeligheden er tragisk, men dette interview og indholdet er enestående. Der bør ikke være nogen tvivl om at stoppe disse injektioner øjeblikkeligt, samt at efterforske og retsforfølge de mange højtprofiterende gerningsmænd og medskyldige i forbrydelser mod menneskeheden uden fortilfælde. Forestil dig, at universiteterne i Western Ontario og Toronto selv på nuværende tidspunkt kræver, at de studerende skal injiceres og underkastes denne sterilisering eller miste deres uddannelse. Regeringsembedsmænd, der giver mandat til dette, er i krig med uskyldige intetanende mænd, kvinder og børn.

Relateret foreslået materiale:

Jeg er så taknemmelig for alle, der lyttede til opfordringen og spredte budskabet; mange liv er blevet reddet, og der vil blive født nogle sunde og raske børn. Jeg er også meget trist over at se denne undgåelige katastrofe udvikle sig, mens de af os, der råbte op, kæmper mod en etablissement, der er opsat på at eliminere os fra medicinen, og efterlader vores canadiske medborgere forsvarsløse. Vi vil ikke give efter. Underkast jer ikke, foren jer.

Websted for Christof Plothe DO's foredragsholdere: https://www.christofplothedo.com

Hjælp os med at støtte et stærkt og frit Canada https://strongandfreecanada.org/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk