Genetisk forsøg: farligt eksperiment og overdreven forenkling

Dr. Rob Verkerk PhD og Dr. Mark Trozzi MD

Dr. Rob Verkerk har en dyb videnskabelig viden og en dyb respekt for naturen. Han er grundlægger af den Alliance for Natural Health International. Jeg anbefaler på det kraftigste Dr. Verkerk og ANH International som en fantastisk kilde til sundhedsrådgivning, baseret på detaljeret forskning og visdom.

Her er en sjælden og speciel fysisk personlig samtale mellem Dr. Verkerk og mig selv.

Mens Gates, Fauci, Tedros og de andre patetiske håndlangere fra Big Pharma fremmer farlige forenklinger af den genetiske videnskab og vandaliserer vores menneskelige biologi, forklarer Dr. Verkerk kompleksiteten, mysterierne og grundene til forsigtighed.

H2H Podcast med Rob Verkerk PhD | i samtale med Mark Trozzi MD Del 1

Relaterede links:

Tak fordi du studerer, deler og støtter vores missioner på ANH International og DrTrozzi.org for at stoppe de globale rovdyr og i stedet hjælpe med at skabe en sund, fornuftig og fri fremtid for os alle.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk