Hold dig til målet (WHO) og grin lidt

Målet er WHO. Men Iron Will har også nogle grin og indsigter til os

Jeg anbefaler på det kraftigste, at vi holder os til målet; målet er WHO. Lad os alle kræve, at vores folkevalgte regeringsrepræsentanter står meget stærkt imod WHO, blokerer IHR-ændringen, forkaster traktaten om beredskab mod pandemier, forlader, defunderer, efterforsker og retsforfølger WHO. Lad os minde vores embedsmænd om, at vi holder øje, og at de leger med vores og vores børns liv. Se venligst Gårsdagens indlæg for aktuelle oplysninger om at stoppe WHO. Vi vil give dig flere ressourcer i de kommende dage, men lad os bruge maksimal kreativitet med det, vi har i dag, til at hjælpe med at kastrere og afslutte Verdenssundhedsorganisationen.

Lad os også styrke os selv og løfte vores humør med lidt vittig humor og indsigt. Se det seneste afsnit af "That Friday Show" fra Strong and Free Canada. Det nye show har fundet sit niveau!

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk