Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Forlad WHO nu | 3 WCH-eksperter diskuterer med Wayne Peters

Tre ledere fra World Council For Health's Legal Action Committee sammen med Wayne Peters fra Whats Up Canada

Lederne af World Council For Health taler imod WHO's bedrag og misbrug af menneskeheden. Alle nationer og alle befolkninger bør insistere på at forlade og affinansiere WHO.

Stop for WHO's magtovertagelse "Pandemic Preparedness Treaty/Agreement"

Interview med What's Up Canada?

Hvem er talerne?

PAST GUESTS - KindaSound Radio

 

Shabnam Palesa Mohamed

Advokat, journalist og menneskerettighedsforkæmper. Hun er medlem af WCH's styringskomité og medformand for WCH's juridiske aktionsudvalg. Adgang Shabnams usædvanlige bibliotek med ansvar for forskning og journalistik på Trial Site News.

Michael Alexander, Lawyer in Toronto, Ontario, Canada

 

Michael Alexander

canadisk forfatningsjurist med den Justitscenter for forfatningsmæssig frihed forpligtet til at forsvare retsstatsprincippet og menneskerettighederne mod de kriminelle forbrydelser i Canada og på internationalt plan. Han er også medformand for WCH's juridiske aktionsudvalg.

Dr Mark Trozzi, le seul médecin honnête et courageux en ...

 

Mark Trozzi

En erfaren canadisk akutlæge og engageret sandheds- og menneskerettighedsaktivist. Han er medlem af WCH's styrelseskomité og sidder også i WCH's udvalg for juridiske tiltag og WCH's udvalg for sundhed og humaniora.

Forlad WHO

Alexander, Mohamed og Trozzi repræsenterer World Council For Health og sluttede sig til Wayne Peters på What's Up Canada for at sætte WHO's forbrydelser på bordet og vise vejen for en masseudvandring af alle folkeslag og alle nationer fra WHO. Behovet for dette forstærkes af WHO's nuværende magtovertagelse i form af deres "Traktat/aftale om beredskab mod pandemier", der skal stoppes.

Vær venlig at slutte dig til os. Sammen vil vi befri os selv, vores verden og fremtidige generationer fra WHO's misbrugte diktatur og mørke planer.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk