Den nye aftale om biofrihed for at tage vores verden tilbage

Initiativet om aftaler om biofrihed

Styrkelse og samling af verdens juridiske eksperter, der kæmper for menneskerettigheder og værdighed.

En voksende multinational gruppe af advokater arbejder sammen for at styrke hinanden i den aktuelle kamp mod medicinsk tyranni og for at rette op på verdens ødelagte juridiske system på det medicinske område.

Initiativet til en aftale om biofrihed har to elementer:

  1. først at skabe en massiv, let søgbar international database med juridiske materialer for at styrke og forene eksperter på verdensplan;
  2. og for det andet at skabe en ny medicinsk juridisk ramme for det 21. århundrede. Den gamle er tydeligvis i stykker.


Databasen er i beta-fasen og fungerer. Den er klar til, at juridiske eksperter nemt kan søge og finde vigtige retssager og afgørelser samt uploade deres egne sager og hjælpe med at opbygge databasen.  

Det vigtigste aspekt af denne operation lige nu er at få så mange advokater og juridiske aktivister som muligt involveret, passende og samarbejdende. Vores store mission og vores individuelle effektivitet vil drage fordel af denne voksende bæredygtige strøm af juridiske dokumenter. Forenet kan vores juridiske eksperter skabe et internationalt netværks kraftcenter, hvor informationen flyder let .

PlVi opfordrer alle advokater, juridiske eksperter og juridiske aktivister i den fælles sandheds- og retfærdighedsbevægelse til at dele denne ressource med alle advokater, juridiske eksperter og juridiske aktivister.

Aftale om biofrihed Telegram Channel @ https://t.me/biofreedomaccords

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk