Dr. Mark Trozzi

Premierminister Brian Peckford sagsøger Trudeau-regimet. Kend dine rettigheder

Forfatteren af chartret om rettigheder og friheder sagsøger Trudeau-regimet for overtrædelse af den i chartret garanterede bevægelsesfrihed

Brian Peckford var Newfoundlands premierminister i et årti (1979 til 1989). Han er den eneste overlevende forfatter af det canadiske charter om rettigheder. Det er en del af vores lands forfatning og en gave af stor værdi, som alt for få af os har læst, endsige studeret. Vi kan ikke udøve og forsvare vores rettigheder uden at kende dem; dette er et hul i vores forsvar, som de nuværende tyranner har brugt mod os. Det er på tide, at vi studerer chartret og gør os selv i stand til at leve de frihedsrettigheder, som Peckford og de andre forfattere har nedfældet i vores lands højeste love.

Her er den Det canadiske charter om rettigheder og frihed. Charteret er det vigtigste juridiske forsvar for dine rettigheder og frihedsrettigheder. Udskriv det, læs det, hæng det op på væggen og hav en lommeudgave på dig. At have landets højeste lov i lommen kan forsvare dig mod enhver, herunder politiet, der pålægger dig uberettigede krænkelser af dine rettigheder.

Om chartret

Det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder er et sæt rettigheder, der er forankret i Canadas forfatning og udgør den første del af forfatningsloven fra 1982.

Her er nogle af højdepunkterne:

Første linje i chartret er "Canada er grundlagt på principper, der anerkender Guds overhøjhed og retsstatsprincippet." Dette er den højeste lov i landet! Guds overherredømme, ikke Trudeau, Ford og andre tyranner. Retsstatsprincippet gælder for alle.

Charteret forankrer vores grundlæggende samvittigheds- og religionsfrihed, tanke- og trosfrihed, meningsfrihed, ytringsfrihed, presse- og kommunikationsfrihed, forsamlingsfrihed og foreningsfrihed samt vores ret til at stemme og vælge vores regeringer.

Den stadfæster vores ret til at bevæge os frit ind og ud af Canada og inden for Canada. Det omfatter vores ret til at arbejde i alle provinser.

Charteret forankrer vores ret til liv, frihed og sikkerhed, vores beskyttelse mod misbrug inden for retssystemet, vores ret til lighed, vores rettigheder til fransk og engelsk sprog og vores ret til uddannelsesvalg og valgmuligheder.

Artikel 1 i chartret: Det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder garanterer de rettigheder og friheder, der er fastsat i den, med forbehold af de rimelige begrænsninger, der er fastsat ved lov, og som kan påvises at være berettigede i et frit og demokratisk samfund." Det betyder, at disse rettigheder er suveræne og ikke kan krænkes eller tilsidesættes af regeringen uden påviselig begrundelse. Ingen regering har påvist en begrundelse for deres ulovlige charterovertrædelser, der er i modstrid med vores rettigheder i henhold til charteret.  

Bemærk, at chartret garanterer disse rettigheder og frihedsrettigheder for hvert enkelt individ; det omfatter dig, mig og alle canadiere. Den enkeltes rettigheder er ukrænkelige; de kan ikke tilsidesættes eller fjernes af hensyn til samfundets påståede interesser. De er dine individuelle, umistelige rettigheder.  

De nuværende rejserestriktioner er en af de mange krænkelser af vores rettigheder i henhold til chartret. Vi har ret til at rejse rundt i landet, såvel som ind og ud af landet. Trudeau's føderale rejseforbud er en direkte krænkelse af vores rettigheder.

Brian Peckford på The Strong and Free Truthcast

Om videoen

I sidste uge, den 26. januar 2022, indgav premierminister Brian Peckford sammen med Canadas store forsvarere i Justice Center For Constitutional Freedom en retssag mod Trudeau-regeringen for at have krænket Peckfords ret til fri bevægelighed i Canada.

Vi er alle i samme båd som hr. Peckford, når det gælder Trudeaus bestræbelser på at krænke vores rettigheder. Denne sag har store konsekvenser for os alle sammen, og den har også store konsekvenser for mange af de andre krænkelser af chartrets rettigheder, der har fundet sted i hele landet siden lanceringen af covid-19-dagsordenen.

Med hensyn til, hvordan vi alle kan hjælpe, peger Peckford på fortsat civil ulydighed, uddannelse af borgerne og løbende deltagelse. Ved at opretholde protester og aktivisme konstant i hele Canada opretholder vi det nødvendige pres på den politiske klasse. Peckford advarer mod forsøg på at ændre chartret.

Peckford udtaler: "Intet dokument er perfekt, og der vil være fortolkninger, men vi har indflydelse på, hvordan det bliver fortolket, og vi skal derfor sætte tryk at den politiske klasse, og det gælder også dommerne, skal vide, at vi ved: I forsøger at vride og sætte en rund pind i et firkantet hul, og det vil vi ikke finde os i. Det er vores bedste chance gennem civil ulydighed, uddannelse af borgerne og løbende deltagelse."

Ekstra links:

 

Regeringen hjælper os måske ikke, men Strong and Free Canada og JCCF gør det i hvert fald. Vær med til at dele ressourcerne og støtte disse organisationer.
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk